Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 重高達1002開賣

回復 30# tylorr2003

厲害單單一晚就已經有铺急住離手賣咁既價
根本最初我訂個時已經係7魚8
係D舖頭#高黎訂咋嗎
ha ha, good news, but not cheap enough~~
7魚2!!!!!!!!!!!!:@
我未入等一個好價{:1_197:}
回復 33# kingeltshan

無錯,不過再落多1條魚就係時入番只儲
菇煮仲賣8魚8 @@
菇煮仲賣8魚8 @@
kevin629 發表於 17-5-2013 10:45 PM

i have preordered asia version 830, now i m thinking not to take that unless 菇煮 reduce the price, 菇煮this time hurt many fans......
回復 37# kevin629

為左唔比人直接問点解現貨貴過訂,要硬住頭皮撑落去
今天在現x点商場720買左.
tylorr2003 發表於 17-5-2013 09:15 PM

七魚二,目標範圍喎:58:,CHING有冇多D資料呀~:he:
我今日都係in's point 買,但係我見唔到有七魚二喎....... {:1_237:}
太多人睇好
大手入貨,供過於求
鬥快散貨離場
離6字頭不遠焉{:1_208:}
i have preordered asia version 830, now i m thinking not to take that unless 菇煮 reduce the pri ...
玩具天王 發表於 17-5-2013 10:53 PM
輸打贏要既fans一個都嚴多,唔攞又無人迫你,不過輸打贏要仲要出post身為等現貨既花生友都睇唔過眼
CHING 七魚二 係INS邊間?今日行左轉都唔覺
回復 42# 炒價仙人

快架la,準備左6條魚等亞版