Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 重高達1002開賣

當年在船仔買只昰七魚多丁點,現在八魚樓下絕不是富士康
我想知仲有冇空間下調,而家y拍都要7魚半至8魚。
nanowater 發表於 18-5-2013 08:03 PM

y拍好多都自己託價!! 我見有人幫同一個 account itsmylife88itsxxxxxxx  bid 左 五六隻,重要貴過街$720 真係得啖笑:x
回復 62# 玩具人生

大把依D人,好似阿dicklee以前都做過架
第一日到貨時,某鋪最初標價7魚找實易,但我買時佢話加左1 魚
當年我係船仔第一曰下午買六魚二左.當日下午已六魚99......{:2_298:}
人人有得玩咪好...
米青第一日FB一出D人話7魚幾我仆去買{:1_202:}話冇貸:63:
第2 日LEE度D CHING話INS7魚2我又仆去買{:1_202:}行晒全場差未上酒樓都唔見{:1_200:}
最後8魚入手{:1_230:}費事煩...車錢都蝕埋
我明白星期6去買D鋪9成會標高D..但都冇奶油多成舊呀大佬:38:
米青第一日FB一出D人話7魚幾我仆去買話冇貸
第2 日LEE度D CHING話INS7魚2我又仆去買{:1_202: ...
briankk 發表於 20-5-2013 11:08 AM

我琴日都有去油麻地,都係冇七字頭貨,最平都係八舊~
頭像被屏蔽
其實七魚幾八魚叉果幾草,坐幾轉車都冇咗啦!見到就好買啦!
剛在up dup商場玩具鋪都見到
睇黎真係好多貨
我就係 Y 記八魚半入左, 豪比佢, 差果數拾元, 人地都要開飯的, 反正唔係抄價, ok la
回復 71# Endless

都話左成座山,你睇下姑仔
同間相識鋪傾左陣亞版月尾大貨有,想買的其實不急於一時{:1_197:}
我沒考慮這麼多,喜歡的就買,因為有愛呀,想買很久了,難得不用炒價入,差幾十元又如何呢