Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 重高達1002開賣

輸打贏要既fans一個都嚴多,唔攞又無人迫你,不過輸打贏要仲要出post身為等現貨既花生友都睇唔過眼
what 發表於 18-5-2013 12:54 AM

孤主點傷人心?無人叫你訂wo,真係幫理不幫親:what:
回復 38# 玩具天王

我見到講埋D咁既野都好hurt
其實到時亞版同行版既批價會唔會唔同?如果同的話根本亞版冇乜可以跌多一舊水。{:2_308:}
昨日肥脆到貨, 8舊半, 即買, 費時出旺角, 又可碌卡
回復 41# 鴨仔

我在現X點一樓,玩具站對面買的,當時四點左右,擺左數盒重高在門口,問價錢,佢話720,即買!
回復 48# katsumoto

應該吾同既,吾係D铺閞訂時点會亞版平D呢
720甘低,想知來貨價係幾多,扣埋燈油租金使唔唔使蝕?
nanowater 發表於 18-5-2013 02:11 PM

師兄唔好咁天真,剛剛出一定有得賺,只係賺多定賺少:he:
nanowater 發表於 18-5-2013 02:11 PM

師兄如何單獨計這些經營成本? 很多時多拿些貨折扣好些, 平拿回来平走, 以拉低總體成本, 做生意很難單獨一個計算.
回復 52# nanowater

無得賺的話,你做x埋佢,賺一定有淨在代到幾多落袋
孤主宜家做緊8舊8
回復 56# skylung2000

我撑你姑仔,我等你劈,你大劈我同你孖入:x
師兄如何單獨計這些經營成本? 很多時多拿些貨折扣好些, 平拿回来平走, 以拉低總體成本, 做生意很 ...
taifat1975 發表於 18-5-2013 05:58 PM

我想知仲有冇空間下調,而家y拍都要7魚半至8魚。
回復 58# nanowater

我收都風依家街價,铺頭賣一只差吾的賺舊半至兩舊到,所以之前有人開post話姑仔開哥個價,我咪呼籲大家等一個星期買現貨好過
我想知仲有冇空間下調,而家y拍都要7魚半至8魚。
nanowater 發表於 18-5-2013 08:03 PM

那有確定會跌幾多, 純自已眼光覺得多貨, 亞版會再跌而已.