Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 布魯斯韋恩的賈圖西裝 : 更新版 (再加圖)

please do more research before you comment on this suit
hyatt 發表於 11-5-2013 09:10 AM

請注意,我係話 Slim嘅西裝會型啲靚仔啲,所以根本唔須要research 囉:45:
:63:回復 75# catcat

嘩!!!呢套堅正呀!!!
師兄想問問,對啡色鞋係自己另外買,定係套西裝包埋?
請注意,我係話 Slim嘅西裝會型啲靚仔啲,所以根本唔須要research 囉
kc53 發表於 11-5-2013 08:46 PM

真心話,kato出品,真係無可挑剔,手工一絕!稱得上藝術級別,但認真想問下12"西裝係咪唔可以做slim fit?因為個人覺得真係好娘,條褲濶到咩今,一啲都唔有型!

That mean I misundertstood your message? :x
I guess your cantonese not so very well,  please use your mother language to express what you mean:78:
Ok ok.... you win :38:
回復 78# Anfernee615

Suit only, shoes need buy your own
件衫咩價錢

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
正到痴線!!!!!!!
猫大超赞啊,只手同个头有色差啊,你换superman只手会好好多
New photo set seem more natural!! :)
毒q死人咩.....{:1_200:}
好正呀{:1_197:}
影功, suit 都不得了......cat cat 你真係.... 又愛又恨, ps, 對手係敗筆, 美中不足,

毒q死人咩.....
好正呀
影功, suit 都不得了......cat cat 你真係.... 又愛又恨, ps,  ...
wayneadd 發表於 13-5-2013 05:56 PM

感謝美言!:64:

揾到啦,終於比小弟係倉底揾到呢對ht李小龍手手,size肯定比盒裝素體附的好。
件衫咩價錢

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
BiGKY 發表於 11-5-2013 11:01 PM

New photo set seem more natural!!
hyatt 發表於 13-5-2013 05:36 PM

猫大超赞啊,只手同个头有色差啊,你换superman只手会好好多
teiida 發表於 13-5-2013 11:23 AM

正到痴線!!!!!!!
kevchan1103 發表於 13-5-2013 10:48 AM

感謝幾位帥兄賞面~

:64:
頭像被屏蔽
回復 87# catcat

貓貓,真拍得好~ 感謝你~