Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 布魯斯韋恩的賈圖西裝 : 更新版 (再加圖)

The best Bruce Wayne suit!!
hyatt 發表於 9-5-2013 04:43 PM

Yes! indeed。
我見淘寶有1比6西裝買...有d200幾蚊..如果配ttm21岩身嗎?
SIUDRAGON 發表於 9-5-2013 04:53 PM

一般市售西服都是以ttm21或者ht 窄肩素體為基礎開發的,有呢兩款係手,可以講著到市面八成以上1/6衫。
難得max喜歡小弟打的燈,比起您喜歡kato的衫更令小弟開心。
catcat 發表於 9-5-2013 05:58 PM

其實CAT大影的相一向都正~

另....
喂, 你套老西係咪真係岩我著架..??
唔好呃我啵, 我會當真架~~~
頭像被屏蔽
一般市售西服都是以ttm21或者ht 窄肩素體為基礎開發的,有呢兩款係手,可以講著到市面八成以上1/ ...
catcat 發表於 9-5-2013 06:24 PM

加埋都係5條魚到就有多個figure.抵玩{:1_197:}
回復 49# 嗚門

你好衰 ...:he:
我都費事 POST 張相 ..
其實CAT大影的相一向都正~

另....
喂, 你套老西係咪真係岩我著架..??
唔好呃我啵, 我會當真架~~~
...
MAX 發表於 9-5-2013 06:32 PM

Batman: 您明明食唔落都要搶我嘅,我喊....

回復 48# MAX

回復 52# catcat

LOL....you guys are so bloody funny:DD
呢件西裝認真正野,擁有唔到唯有每次到X時點二樓度睇下算啦.:o
貓兄, 想問下DX12個Bruce Wayne頭要點先可以fit落TTM16度?
貓兄, 想問下DX12個Bruce Wayne頭要點先可以fit落TTM16度?
kid. 發表於 9-5-2013 08:41 PM

師兄可用$10買粒ht 冬菇,將插頸內的突位用鉗cut走一圈(留2mm)即可。

勿用cutter,界傷手都未完成。
師兄,您啱,上次用了光面黑的,今次轉一轉。

不過靚鞋難求啊,五點前有開的鋪頭都睇 ...
catcat 發表於 9-5-2013 05:56 PM

有師兄 suggest ACI , 的確係量產貨中較高質既選擇 ........

讚~ 換左頭雕,,比例上稱身左,, 依輯相POSE,,,有"西裝廣告"FEEL ~~ :71:
人偶雖然都係玩具的一種, 但玩都要玩得認真, 玩得有要求.

實話實說, 昨日玩的BRUCE WAYNE小弟自己仍未滿意, 衫領, 衫腳, 褲腳位都仍然可以再打理得好一點, 所以今日燙褲, 加圖~

回復 59# catcat

億萬富豪風采盡現 , !!!:71: