Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 布魯斯韋恩的賈圖西裝 : 更新版 (再加圖)

樓主:件西裝確實價值不菲,但着落去衣不襯身感覺好怪,
正面睇落個膊頭太闊,建議件西裝留返比高大BODY先啱用,
比喻用係E廠米高佐敦,高比拜仁等身形先志啱!
回復 31# HIMMLER

戲內佢都係闊身的!你無睇套戲 ?
同埋比 米高著都唔會岩,因為米高佢本人都係着開闊身,套西要再加大, 唔係就會搞到好似以下咁。。不論不類
http://forum.pantoy.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23761

好靚呀:love::love:
樓主:件西裝確實價值不菲,但着落去衣不襯身感覺好怪,
正面睇落個膊頭太闊,建議件西裝留返比高大 ...
HIMMLER 發表於 9-5-2013 05:03 PM

師兄如果您意思係小弟擺甫士或者攝影角度顯得bruce身型唔夠靚,的確重有改進的空間,明日放假貓貓諗住燙一燙褲再擺下pose玩下。

不過身型問題呢.....您睇睇Christian Bale咩身型就知正確與否了:

回復  HIMMLER

戲內佢都係闊身的!你無睇套戲 ?
同埋比 米高著都唔會岩,因為米高佢本人都係&#3 ...
ryantsang84 發表於 9-5-2013 05:27 PM

應謝師兄幫忙解畫。:64:

話時話, 拍照前小弟係google search了一會,發覺bruce wayne真的好多劇照是插袋的,認真係大少款。:DD
從西裝配搭角度看 , 換對深色鞋 (啡或黑) 會更完美
Dr.AL 發表於 9-5-2013 03:19 PM

師兄,您啱,上次用了光面黑的,今次轉一轉。

不過靚鞋難求啊,五點前有開的鋪頭都睇過晒了...
有同感……何解貓大唔用aci果對鞋……應該靚仔好多
slipknotkit 發表於 9-5-2013 03:35 PM

ACI?:shiny:

有無相睇下咁呀?有興趣。:64:
拍得好,喜歡那lighting,
個病頭影得唔錯!
肩位經Kato師傅修正後,而家正晒!
MAX 發表於 9-5-2013 03:38 PM

難得max喜歡小弟打的燈,比起您喜歡kato的衫更令小弟開心。:71:
大師收藏真係多不勝數,令人回味呀{:1_229:}
隻DX12要玩得靚好花功夫,要改動漫隻杯面咀比佢用,加厚心口,改斗蓬,拆內膽收大肶。

反正 ...
catcat 發表於 9-5-2013 01:49 PM

個頭確係衰啲,講真,淨改咀都唔得要改埋個盔同眼.
但其他唔改都不至於唔合格丫~
DX12我覺得真係HT技術結晶嚟~賣咗可惜啲.

Bravo, this is really the perfect HS to uses apart from Adam.

And I like brown shoes too
...
evilalive 發表於 9-5-2013 03:59 PM

Ricky好波~~:$

對鞋係joey度見過,good choice !:71:
個頭確係衰啲,講真,淨改咀都唔得要改埋個盔同眼.
但其他唔改都不至於唔合格丫~
DX12我覺得真係 ...
不肖生 發表於 9-5-2013 06:12 PM

以技術嚟講係好高級,但大肶最唔like。

小弟只是joker控,batman,一件起兩件止,不算可惜。:64:
大師收藏真係多不勝數,令人回味呀
O暈 發表於 9-5-2013 06:10 PM

點解o記回味時要扖係度嘅??

重要突起個屁屁添.....
金城武呀
嗚門 發表於 9-5-2013 04:05 PM

Oic.:71:

師兄轉數快。
武哥哥是也
chibita 發表於 9-5-2013 04:12 PM

武哥仔又真係應該比件好d嘅佢著嘅~