Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] MICHAEL JORDAN 紅23小分享

繼45 紅MJ之後, 小弟既第2隻JORAN. 今次D QC仲差過之前, 個BODY每次都有問題, 希望EB正視下產品質數.

好!! 一開始學學封面個動作先

LBJ未出, 得KOBE做對手. JORDAN : 你唔好彩啦!!

準備射罰球

經典JUMPSHOT, 層經射死JAZZ 兩次.

今次三對AJ 油到出晒界.

6次總冠軍, 幾多次MVP真係數唔到, 常規賽加季候賽加明星賽.

最後, 兩隻之後我既感覺係EB出JORDAN已經冇咩好出, 希望快D出埋伸脷既VER. 另外, 快D快D快D出PIPPEN同RODMAN呀, 其他PRODUCT可以DELAY晒佢先啦!!! 等住鐵三角呀!!!
另外QC真係麻麻,鞋油到出晒界,左右手有色差,唯獨咖啡雞位玩完晒都冇甩色,係好表現,但小腿關節有問題。兩次都出事,EB應該需要好好解決下。
有籃球框係好玩D~
在HKK果邊有人問H大知唔知幾時出伸脷ver,H大答 有排 。
當然一切以EB同Bill爺公佈為準。
有籃球框係好玩D~
在HKK果邊有人問H大知唔知幾時出伸脷ver,H大答 有排 。
當然一切以EB同Bill爺公 ...
ZARD 發表於 3-5-2013 09:53 PM

希望白23同伸脷VER.唔好全部海外或其他公司發售, 唔係香港就全部得作客啦.
左右手嘅色差都幾明顯…咁師兄會唔會攞去換?

回復 4# takyin

會呀,手腳都有問題,但今次頸位好靚,驚整完返黎到頸位甩色...