Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 6" Ironman MK42 (Page 1) & Iron Patriot (Page 6)

IP coloring is much better than 42!
Grimlock 發表於 4-5-2013 11:02 AM

隻籃色仲靚過monger, 點解MK42唔用呢類紅色呢?
回復  ChrisLamXYZ

用唔到mark 6手, 可惜
Assassin 發表於 3-5-2013 11:33 PM

可能出wm ver2 對手可以同IP互換
回復  avengers2012

自己補的..
andy洛 發表於 3-5-2013 12:53 PM

可以試試補回MK42身上的銀色,補完後仲正
最尾合作果幾張相連電影都無出現過........
avengers2012 發表於 4-5-2013 10:56 AM

呢個亦係小弟覺得電影令人失望之處......第二集合作左三分鐘, 諗住今集補數
點知連拍埋一齊既時間都冇......
其實如其他大大所講, MK 42 同 IP 根本連隻抽既時間都幾乎冇....完全冇威過~
我 Set 入左 MK42 同 IP, 但完全冇想一齊 Display 既 Mood.....
呢個亦係小弟覺得電影令人失望之處......第二集合作左三分鐘, 諗住今集補數
點知連拍埋一齊既時間都冇.. ...
movie_arms 發表於 4-5-2013 02:20 PM

黑人著甲後一槍都無開過。
Mk42 就次次飛去合體都有問題。
點知連拍埋一齊既時間都冇.. ...
movie_arms 發表於 4-5-2013 02:20 PM

睇完IRONMAN 3之後完全明白哂!! 身為第二主角機體的Iron Patriot, 總出場時間都不足10分鐘, 難怪強國演員們會被CUT99%戲份!!
IP coloring is much better than 42!
Grimlock 發表於 4-5-2013 11:02 AM

IP COLOR IS WELL HOWEVER JOINTS are ..............
隻籃色仲靚過monger, 點解MK42唔用呢類紅色呢?
avengers2012 發表於 4-5-2013 11:29 AM

TOTALLY AGREE!!
其實MK42 用返WAVE ONE果隻BLEEDING 盔甲隻紅色仲好

沙田斗又有新貨返,剛入多咗隻IP
沙田斗又有新貨返,剛入多咗隻IP
avengers2012 發表於 5-5-2013 02:58 PM

又買???? 好有米WOR!! 想改裝嗎!!
想信想入的朋友都已經入了!!
又買???? 好有米WOR!! 想改裝嗎!!
想信想入的朋友都已經入了!!
gumng 發表於 5-5-2013 09:07 PM

想整返隻war machine 2.0, 結果忍唔到手買埋。
支持話佢零智商, 哈哈, 但玩具黎講, 佢真係幾搶眼
nesidoh 發表於 6-5-2013 12:49 AM

第一集果位黑人唔接第2 & 3集,絶對係明知之舉。
根本上第三集WM可有可無, 完全無發揮。
nesidoh 發表於 6-5-2013 12:49 AM

最醒就係搶返件甲就立即飛走, 等tony一個人比人輪!!
最醒就係搶返件甲就立即飛走, 等tony一個人比人輪!!
gumng 發表於 6-5-2013 05:14 PM

打都唔洗打,留低tony同佢d鐵布衫,真係最醒,哈