Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 6" Ironman MK42 (Page 1) & Iron Patriot (Page 6)

對!產品還有很大的改善空間。
已在太古入手.... 今次d上色真係.....

簡左3隻先簡到一隻合格 :53:
回復 8# avengers2012

想問下ching 邊度仲有得set入 五魚有找:handshake::handshake::handshake:
thx ching~
已在太古入手.... 今次d上色真係.....

簡左3隻先簡到一隻合格
goldwater 發表於 1-5-2013 02:08 PM

我係太古一隻都見唔到
有無人知荃灣"千色店"有無貨呀???
thanks
回復  avengers2012

想問下ching 邊度仲有得set入 五魚有找
thx ch ...
charice1219 發表於 1-5-2013 02:31 PM

訂購價ins pt
頭像被屏蔽
回復 22# douglaschan

現時點有間有18箱,愛國者(wave 2) 和mk42一對$460(好似)
愛國者 + mk42 ST 斗城入手too!!!{:1_197:}
回復 24# k11

請問幾點入手

剛在Shantin 斗入多了一隻mk42。
仲有兩隻mk42 & 3隻愛個者
我好彩,今朝係豆城個經理隨手係架度拎比我,上油都還可以...

唉...我真係希望佢比多對手換下...

IM2 既 ...
leawong 發表於 1-5-2013 01:38 PM

Ironman2 果隻mk4-6 & wm, 款款都三對手。其實我情願ironman3 送三對手,好過送BAF配件。
Ironman2 果隻mk4-6 & wm, 款款都三對手。其實我情願ironman3 送三對手,好過送BAF配件。
avengers2012 發表於 1-5-2013 06:22 PM

我又唔係咁睇~

講真   有時好似SHF 咁送十幾對手比你又點
無錯~~ 多D 手的話 擺POSE 影相係好玩D
但事實係好多人好多CHING  包括我自己都係 好多SHF 買左番黎 真係有幾可會成日換手呀...

香港人 真係有咁多時間日日幫D FIGURE 換手咩:63::54:

而且送BAF 都唔錯呀
岩曬我呢D ML 死忠

可能我自己懶啦   IM2 果2隻買左番黎 都無換過手DISPLAY
唔似其他CHING 咁空閒:sad:
我又唔係咁睇~

講真   有時好似SHF 咁送十幾對手比你又點
無錯~~ 多D 手的話 擺POSE 影相係好 ...
安杜力c 發表於 1-5-2013 07:04 PM

有D BOF 配件對我無咩用,一來我唔係次次ML都全set入,二來迫人set入我完全唔欣賞,不如將隻BOF分番出來獨立賣好過,想要嘅朋友可以賣,其他figure送返關於個figure的配件,唔好因為BOF而扣咗d配件。
回復 28# 安杜力c

我同意, 多配件都係周圍放未必用得著, BAF Iron Monger真係令好多漫畫迷ML迷興奮, 始終BAF係用黎制作平時無法以正常方式出既figure :shiny: