Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 6" Ironman MK42 (Page 1) & Iron Patriot (Page 6)

唔好意思,想請問e隻拍埋SHF/ 山口式度個身高會唔會差好遠?
有意入隻愛國者,不過驚佢高過山口式半個頭{:1 ...
神打魔帝 發表於 22-4-2014 02:29 PM

身高差不多{:1_235:}
身高差不多
Just-For-HIM 發表於 22-4-2014 02:36 PM

麻煩曬HIM CHING,咁我放心入啦:love:
大家唔好再呃自己對眼啦!咁差既玩具都話正,傻的嗎?買返黎仲要自己改油開工加多隻手,咁既價錢買返黎做默,垃圾baf,垃圾垃圾垃圾,請大家容忍我嘈兩句,因近呢一年睇唔過眼孩佬既英雄主意銷售產物,請多多包涵,平心期待2015年復仇者2既ironman
大家唔好再呃自己對眼啦!咁差既玩具都話正,傻的嗎?買返黎仲要自己改油開工加多隻手,咁既價錢買返黎做默, ...
alvinchan2012 發表於 24-4-2014 05:03 AM

差唔差就要睇你用咩去比較?
要同日玩&ht比,就一定是rubbish。
以美玩嘅質數來計,呢款絕對ok以上,只係上色出事。
差唔差就要睇你用咩去比較?
要同日玩&ht比,就一定是rubbish。
以美玩嘅質數來計,呢款絕對ok ...
avengers2012 發表於 24-4-2014 08:36 AM

D野唔係apple to apple都比較一餐
我覺得百零二百蚊呢個質素算係咁
D野唔係apple to apple都比較一餐
我覺得百零二百蚊呢個質素算係咁
edmondphk 發表於 24-4-2014 09:06 AM

18x only係 樓上位師兄睇得美玩太高姐