Toysdaily 玩具日報

查看: 20438|回復: 66

[詢問] 邊套甲有出現過係Iron Man 3

講真除咗mark 1-7, 42, iron patriot, silver centurion, red snapper, heartbreaker, igor 同mark 41有d印像外 其他真係有出過都唔知 出得"太快"
不過肯定冇war machine mk 2 ....
真係,邊套甲,你睇IM3時見過?{:1_215:}
MK-7戰損, war machine MK-2 無出現過
肯定出現過的有: 之前公佈圖果6款, 仲有d認得出不過唔知MK-幾...
回復 4# jeffloh

Mark 7 less armor 係 restaurant 之後病發個場無出過嗎?
MK-7係有, 不過唔係BD版喎
之後好似無再出場
MK-7係有, 不過唔係BD版喎
之後好似無再出場
jeffloh 發表於 29-4-2013 03:43 PM

mark7 有戰損,就在餐廳門口 Tony著甲問卓飛有咩事果陣。

不過Tony家中有另一件完整新淨的Mark 7。

mark7 有戰損,就在餐廳門口 Tony著甲問卓飛有咩事果陣。

不過Tony家中有另一件完整新淨的Mark 7。 ...
百龍天舞 發表於 29-4-2013 06:42 PM

咁真係唔sure了...........因為我好記得tony走出餐廳叫jarvis check佢身體之後再飛走, 件裝甲係有膊頭2舊野而且唔覺件甲有損傷, 不過睇下遲d出blu ray先再check下了~
咁真係唔sure了...........因為我好記得tony走出餐廳叫jarvis check佢身體之後再飛走, 件裝甲係有膊頭2 ...
jeffloh 發表於 29-4-2013 11:36 PM

好肯定咁答你果段戲件甲係戰損Mark VII

最尾Pepper打爆果件甲,套上手甲既果隻野都係Mark VII
[quote]好肯定咁答你果段戲件甲係戰損Mark VII

最尾Pepper打爆果件甲,套上手甲既果隻野都係Mark VII
F.S.飛煞 發表於 29-4-2013 11:50 PM [/quo

I see, 我個fd明晚會再睇多次, 我叫佢幫我留意下先~ (可惜無得拍低佢哈哈~)
bt 有得dl了,係mk7黎,又冇復仇者咁損,係花到無朋友!
bt 有得dl了,係mk7黎,又冇復仇者咁損,係花到無朋友!
艾倫 發表於 30-4-2013 02:11 AM

有無圖可以cap來睇下??

我唔識upload呀!sor!
我今晚諗諗方法post上黎,而家黎緊工,片係屋企
我唔識upload呀!sor!
我今晚諗諗方法post上黎,而家黎緊工,片係屋企
艾倫 發表於 30-4-2013 09:56 AM

唔該晒先~ 我都係想得個知字~ XD
我反而想知大陸版有冇D咩特殊裝甲