Toysdaily 玩具日報

[詢問] 邊套甲有出現過係Iron Man 3

我反而想知大陸版有冇D咩特殊裝甲
迪捷路貓 發表於 30-4-2013 03:36 PM

我見到trailer中tony著住MK-7向Dr. Wu和小朋友揮手飛走, 但又搵到另一張相係同地方不過無晒d小朋友而且係MK-6, 所以都想知原因~
回復 9# F.S.飛煞

師兄,嗰件唔係mk7,係樓主post出嚟第三行第四件,我睇咗好多次,pepper打爆嗰件老鼠仔後面有金色一大塊,mk7無!!
回復  F.S.飛煞

師兄,嗰件唔係mk7,係樓主post出嚟第三行第四件,我睇咗好多 ...
蟲蟲 發表於 30-4-2013 04:24 PM

:47:遲d真係要認真再睇多幾次:69:
不過Mark VII戰損確係有出過

睇唔睇到呀?....................

我唔係好識POST相,,請睇良!

回復 18# F.S.飛煞

我知,我都睇到,我其實係話pepper打爆嗰件唔係mk7,,我真係喺戲院睇咗好多次
最後飛黎SURE MK7!我諗應該有兩件,HALL OF ARMOR果件全新炸左,,一開頭TONY同黑人食野之後衝出去果件都係MK7,不過件甲花哂!

我係屋企都睇左好多次
回復 22# 艾倫

就算係mk7,都係上半身,,,對手一定唔係mk7,我自己喺戲院hold 住嚟睇過,係樓主post出嚟第三行第四隻嚟
回復  艾倫

就算係mk7,都係上半身,,,對手一定唔係mk7,我自己喺戲院hold 住嚟睇 ...
蟲蟲 發表於 30-4-2013 07:30 PM

有圖有真相喇wor:(

何必呢?戲院HOLD住睇?SO?
我係做放映,我唔可以盜錄,你可以對埋隻手先
我強調,上半身係好似,但對手一定唔係mk7嗰對
留意吓老鼠仔後面,佢嗰個位有一塊金色,而mk7無
最後MK7飛黎!認左PEPPER係敵人,TONY想叫等,但個BLUETOOTH係地下,SO叫唔等!之後PEPPER飛身一手穿爆部MK7.再穿過隻手再成隻手折出黎,,再放技野出去再射爆敵人:77: