Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 兩代令我念念不忘嘅配角

令我念念不忘嘅配角其實有好多好多
但我覺得最具特色嘅配角就係...
零王同IXA
零王
比小弟嘅感覺好偉大,為咗守護所愛嘅人,不惜強忍比人遺忘嘅痛苦,而與異魔神展開激戰
IXA(名護)
為了保護人類免受梵佳亞嘅攻擊而戰鬥,就算雙眼幾乎點失明,都要繼續戰鬥
IXA(紅音也)
一個好搞笑嘅角色,令kiva緊張嘅劇情帶來丁點嘅放鬆,但認真戰鬥嘅時候,都好勁,係1986年嘅英雄
以上係小弟對呢兩位配角嘅印象,不喜勿插

零王與IXA(名護)

零王與IXA(紅音也)
我喜歡音也IXA多d,因為系統未完善,變身會有負擔,但音也仍然去戰鬥
個人比較中意音也lxa,明護本來都唔錯,但因之後變左傻仔所以無咁中意
零洛斯個角色設定係幾好嘅!
但IXA名護初出現幾Cool㗎,但中段暴走(搞笑及低B)
所以對佢大打拆扣!:38:
IXA 'fans S :35:
special (音也lxa) or (gal ixa:he::he:)
love normal ver ( first mode more )~~~~~~~~~~~ :43:
回復 2# edmond555

最衰shf零王只出了一個形態

回復 3# 御姐喵

我都鍾意紅音也多d 雖然冇名護咁型,但搞笑d

回復 5# doglwl 回復 4# decadevss
同意兩位師兄嘅講法
回復 6# S20081997
最唔鍾意ixa rising form
復活節假期小弟會把這兩隻S.H.F.詳影,敬請留意:64::64::64:
我都覺得依兩位配角最正 好鍾意86年個ixa 好型
回復 8# sk9091

紅音也係型架:35:
    變dark kiva同 ixa 都好型:36: