Toysdaily 玩具日報

查看: 9184|回復: 35

[玩具報告] [舊物新入]電單車不一定要買SHF[更新了新車]

之前有師兄講過DX / 裝著變身既車都好岩SHF用
膽粗粗入左兩架,一架係AGITO,一架係KUUGA(黑車)
KUUGA黑車係五代雄介變身前的模式,此版本為限定版
Gouram沒有了昇華型態但上色更靚

其實我做左好多RESEARCH,好幾架都係同一個模,不過少少改動
包括蝗蟲,飛蝗號,agito,g3
再加上KUUGA,FAIZ等質素都好高,亦唔係單純一舊膠,是好重合金比例

想經濟既一個好方法,平均一架車節省6魚

我都想入返阿極柁部DX電單車 因為SHF已是天價  敢問師兄咩價位同邊度入?
如果係y拍搵到既dx都唔平喎...
樓主說的對! 其實某些的DX跟SHF版根本只有細微的分別, 但價錢卻差一大半...Machine Tornader 就是其一! :35:
can you also pm me where you get this
KUUGA果架真係極品, 我搵左咁多年都搵唔到..
係邊入架-口-
其實我全部都係日本YAHOO入
呢兩架連運費手續費返到來都係7魚7草
仲有架變身後既KUUGA set同蝗蟲飛蝗返緊來
呢套貴少少,要8魚9草

我好耐無係香港搵舊玩具
之前儲齊6隻SHF異魔神都係用左2牛就入到套全新
日本有達人介紹DX/裝著車
其實大家可以睇下邊架靚
下一個PROJECT我打算入晒555

sinyaman.sakura.ne.jp/norimono1.html
啲電單車恨死人,但唔係日本雅虎唔會寄海外的嗎?
啲電單車恨死人,但唔係日本雅虎唔會寄海外的嗎?
toy4jeff 發表於 28-4-2013 02:20 PM

香港有代bid公司/舖頭~~
亞極陀個部要平緊係入FFR啦:58:
踏入5月黃金週,我決定貼埋隻應節吉祥物
此為裝著版

其實最令我覺得驚喜既係車內蟲體
bandai本身可以唔處理"眼不見"部份,
但竟然咁仔細
踏入5月黃金週,我決定貼埋隻應節吉祥物
此為裝著版

其實最令我覺得驚喜既係車內蟲體
...
cergo 發表於 2-5-2013 02:55 PM

相當應景:love:蝗蟲號!
DX 車真係正過SHF車好多 , 又有合金 ,又多玩法 !
好野當然要支持一下~ :71:我自己都好鍾意玩拉打加電單車:43: