Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

4 牛幾就真係唔底玩
taifat 發表於 14-5-2013 04:41 PM

咪係...4牛wo......{:2_305:}
mk3 個身型比例又做得唔好
呢隻除左條底....連條腰都會變色wo
自問就算無變色我都唔會用4牛去買
睇得出果位巴打真係很很很很很很愛IM了
Hottoys 唔係話MKI,II,III會出合金咩?4牛幾仲高追?
alien39547 發表於 14-5-2013 03:55 PM

合金應該冇內置機關,好似 Mark XLII Diecast 咁,只可以換手換腳,完全唔同玩法!所以 Mark III Damaged Version 好玩好多!
咪係...4牛wo......
mk3 個身型比例又做得唔好
呢隻除左條底....連條腰都會變色wo
自問就算 ...
pathk 發表於 14-5-2013 06:34 PM

玩內置機關真係值 4 牛,完全同其他 IM 唔同。再上色,完全同新嘅一樣!
回復 199# sfleechris

其實Mark 3 比例真係唔得,莫講話4牛,2牛我都覺得唔值。況且HT講明出diecast, 等呢隻先係上算
頭像被屏蔽
合金應該冇內置機關,好似 Mark VII Diecast 咁,只可以換手換腳,完全唔同玩法!所以 Mark III Damage ...
sfleechris 發表於 14-5-2013 10:32 PM

Mark VII 有 Diecast 咩{:1_215:}
回復 202# samyiu

Play I果隻.........{:1_220:}

戰損舊mark3比例差,腰肚退色,頭雕唔似,價錢高得絕對唔值(4倍多買中古款色)
加上又會出diecast版…
係買都買新款la, 我係賣家既都想快d賣左佢...咦,唔通…
戰損舊mark3比例差,腰肚退色,頭雕唔似,價錢高得絕對唔值(4倍多買中古款色)
加上又會出diecast版…
係 ...
tony2013 發表於 15-5-2013 12:11 AM

有隻兩牛幾冇人理,四牛幾有人bid,唔通........:p
回復 205# 艾倫

唔通....唔通俾你地估中個底蘊.......唔通.....:x
回復  艾倫

唔通....唔通俾你地估中個底蘊.......唔通.....
arde2046 發表於 15-5-2013 09:28 AM

唔通.....唔通.....唔通.....唔通.....唔通.....唔通....:p
回復 207# taifat

yahoo d炒家知道mark3會出diecast版所以上黎放風想造市散炒貨?

講真mark3你$500 我都唔想買,退色核突到死
後追返mark2&5加埋都唔洗四千
我上年都bid左隻全新mark iii BD返黎15魚!!都係有退色....不過叫個fd幫我噴返冇事
退色係好大問題
出合金希望ok 啦:61:
唔通.....唔通.....唔通.....唔通.....唔通.....唔通....
taifat 發表於 15-5-2013 09:38 AM

我覺得佢一係炒家想散貨,一係未玩過其他ironman......淨係得隻mark 3, 冇比較下咪覺得正law........仲有四牛可能係其他貨幣呢,haha:38: