Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

回復 251# sfleechris

我朋友玩開 佢話 你帶成盒去換 佢換成盒比你 換比你果盒通常係人地拎黎換 各樣無問題既PARTS 合成一盒
雖然無實質證據 因為佢換比你之後 你當場CHECK過 無問題 就會DOM印 無得上訴
好驚......但係呢個星期冇時間去改單..........
lovec123 發表於 20-5-2013 09:55 PM

唔洗去了, 無改單呢回事, 只有加電話號碼.
唔洗去了, 無改單呢回事, 只有加電話號碼.
audiokids 發表於 20-5-2013 11:03 PM

但加電話有用咩?如果單主報失!
但加電話有用咩?如果單主報失!
BigOil 發表於 20-5-2013 11:11 PM

所以我話唔洗去囖.
揾個評分高的“有良心”炒家買就安心多
請問大大這一隻有無連90度的手呢?:(
過埋佛誕都未派, 唔通要等到聖誕?
好驚......但係呢個星期冇時間去改單..........
lovec123 發表於 20-5-2013 09:55 PM

想早D証實, 可以上HT full pay, full pay 成功咪唔駛驚囉:45:
回復  ctcctf

C兄 會有7日保養 返去CHECK到有問題 可以帶返換 但最好唔好帶哂去換
帶主要有問題果部份 ...
vin_tg56 發表於 20-5-2013 06:04 PM

上年10月已經唔可以剩帶parts去換, 總之係figure身上既野(除左頭雕), 就算除得到落黎, 佢都唔會換俾你, 一定要成隻figure換, 因為唔俾你再返轉頭:67:
回復 265# toms110

下 宜家改到咁絕!
上年10月已經唔可以剩帶parts去換, 總之係figure身上既野(除左頭雕), 就算除得到落黎, 佢都唔會換俾你, 一 ...
toms110 發表於 21-5-2013 04:20 PM

都係果句,果到d光度,冇寫輪眼都冇可能睇到換比你果隻有冇問題,其實迫人只可換一次,或冇乜問題唔換好過!一陣越換越衰!
回復 268# teiida

左下角的係90度出掌????

會唔會今個星期派呢!!!!!!!!

出貨啦?:shiny: