Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

其實我玩左HT都一段時間不過都系睇完IM 3 先鐘意左 Ironman, 都想買返Mark 1 - 7 {:1_198:}, 不過決不高追, 等佢出diecast再買{:1_208:}
其實我玩左HT都一段時間不過都系睇完IM 3 先鐘意左 Ironman, 都想買返Mark 1 - 7 , 不過決不高追, 等佢出diecast再買...
keywinds 發表於 15-5-2013 11:21 AM

之前只係提過 mk3 同 mk7 都重出 diecast, 其他完全無提過會出.
回復 213# coltrane

我見佢website度有講Ironman 1 2 3, Avengers; 再加上IM系金蛋所以估佢一定重出
我貼唔到URL, ching可以睇返Hot Toys website 1月ge news
回復  coltrane

我見佢website度有講Ironman 1 2 3, Avengers; 再加上IM系金蛋所以估佢一定重出
keywinds 發表於 15-5-2013 11:31 AM

呢個係指有 licence, 唔代表入面所有角色都會重出. Anyway, 就算重出, 都唔知幾多年後了.
回復 216# coltrane

ching講得都有道理ge, 但4牛買隻幾年前ge產品我接受唔到
即係咁,我都淨係留低咗mark3
比例雖則唔係好,但嗰份還原機關嘅熱誠真係比4~6高好多
換件一定靚過機關,但一樣大把人追求完全變型.我覺得無必要太貶低mark3

但既然幾乎九成九有合金新版就的確無理由高追舊版,
變色真係好核突,同埋試吓留心睇,唔係軟膠位嘅上色都裂開咗
一塊塊細碎油片,你挑下佢會成塊甩架~(我成隻噴過晒)
除非有儲晒全套嘅強逼症,唔係真係咪追.
回復 218# 不肖生
冇錯,我都係爭MK3,
雖然好想齊套,但要以高價追番一隻甩色MK3,
真係過唔到自己o個關.....!!!!!
我欠 Mark I , III, VI :70:
事實上2000尾買隻Mk VII已經有些不甘何況老老實實display多過拎上手玩最多得閒換下pose我唔會因為那少少的完全變型高追囉又唔係Macross 嘅完全變型
我欠 Mark I , III, VI
sskytoy 發表於 15-5-2013 03:16 PM

我跟你一樣,欠I,III,VI,希望佢真係出合金啦
以為就快出,無啦啦俾coulson老兄同joker騎劫了
大家唔駛估喇,小弟唔係抄家,只係各人有自己嘅價值觀。實在超愛 IM,不足個半月已掃回 Mark III Damaged Version、Mark IV 初版、Mark IV Suit-up、2 x Mark VII 訂單 & 新入 Mark XLII Diecast 訂單!都估唔到自己咁癲,當然仲要有銀彈做後台啦!
請問Mark vii 是合金版嗎?
請問Mark vii 是合金版嗎?
hpbb 發表於 15-5-2013 11:52 PM

不是
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... hlight=AVENG%2BMARK