Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

回復 126# SIUDRAGON

4/8訂嘅我,唔使5分鐘已經訂左{:1_208:}
今日經過Hots Toys,見有得訂只War Machine Mk2, 就馬上俾錢訂了, 店員說下年第二季有取,
還要來電通知後30日內要取
今日經過Hots Toys,見有得訂只War Machine Mk2, 就馬上俾錢訂了, 店員說下年第二季有取,
還要來電通知後30 ...
ppsnake 發表於 8-5-2013 11:45 PM

師兄.第一次喺ht訂野?
有點擔心會唔會先開diecast mark17 和 mms mark38 訂,之後先派 mark7...
Ht唔會甘7,只開訂,不派貨,令d買家反感!甘笨!派一隻,hit住你d熱情,先再收訂!我估明天派!{:1_222:}
不過我通常都估錯!{:1_225:}
回復  SIUDRAGON

4/8訂嘅我,唔使5分鐘已經訂左
東方無敵 發表於 8-5-2013 10:47 PM

我728單...師兄8月4..真係唔知等到幾時:cool:
會唔會有機會同時派有gift版同冇gift版??
即係同時派會場首日同門市首日?
會唔會有機會同時派有gift版同冇gift版??
即係同時派會場首日同門市首日?
ase 發表於 9-5-2013 10:51 AM

會場訂貨起碼都有四五日啦,門市訂我諗要等到第一日派貨後二三個月先有得玩!
我728單...師兄8月4..真係唔知等到幾時
SIUDRAGON 發表於 9-5-2013 10:46 AM

師兄,咁啱呀!我都係28/7單喎!
希望快啲派到我哋啦!
睇返marvel個 interview講咗
Mark 7第一批貨已經付運中。
應該好快有啦
回復 147# qiy

第一批都唔知夠唔夠派動漫果堆...我4/8單等到今年動漫前應該有掛:44:
話時話套戲上左都超過一年了……
回復 122# lili

你條友係 HT 高層定對台的煽動人員,delay多三四年都接受仲要話無資格嘈.真係shot shot 地.
你試下落訂口個陣職員同你講 3年後第2季黎拿貨睇你仲訂吾訂.
有時侯遲少少出貨是合理的.因QC 不合格需補貨番做.但HT的 QC 應常駐廠監控生產盡量避免補貨番做而遲出貨.
講"delay多三四年都接受"呢D咁廢O既廢話......只有廢人先講得出口!!!!!!!!!!!{:1_236:}