Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

真攪笑,又要閙,又要訂。消費者最大權就係唔買,千祈唔好俾一間你唔鐘意嘅公司賺你錢,你咪wi ...
mansit 發表於 8-5-2013 04:51 PM

無錯!  絕對同意 mansit 巴打說法
就算HT delay多三四年~你地當初心甘情願去訂! 你地都無資格嘈~
你地又要訂又要俾$人賺~ 無人用槍指住你地訂HT野~
咁叻自己整隻ironman出黎玩~如果唔係就無資格嘈HT,知無?
就算HT delay多三四年~你地當初心甘情願去訂! 你地都無資格嘈~
你地又 ...
lili 發表於 8-5-2013 05:11 PM

第一,我唔明白點解討論區唔可以比人投訴下,我唔係好知你嘈既定義係咩
第二,邏輯謬誤: 正如買左發現件貨有暇痴,都可以用你既道理推晒所有野,官網寫明第一季出貨,如果真係遲兩三年真係可以告你,更何況依家都係上黎講兩句,何謂有資格冇資格?
HT交貨長和慢都不減D信徒的熱情, 一公報就排交錢等
新手一問,到時係咪一定冇現貨買?
Hot toys d 嘢係咪一定要訂先有?:42:
新手一問,到時係咪一定冇現貨買?
Hot toys d 嘢係咪一定要訂先有?
webbe 發表於 8-5-2013 05:26 PM

正價就冇架啦,炒價就一定有.

如果要正價既就一定要訂

想當年呢隻MARK7係會展排左2粒鐘先訂到{:1_224:}
真攪笑,又要閙,又要訂。消費者最大權就係唔買,千祈唔好俾一間你唔鐘意嘅公司賺你錢,你咪wi ...
mansit 發表於 8-5-2013 04:51 PM

仲有 d 好不知所謂話又出 im 好悶個 d 人....悶又個個 post 都入去睇 :38:
好煩,悶咪唔好入個 post 囉....又要悶又要睇 :38:
難怪有師兄火既~~~之前又有張假既1:4mk7馬賽克comingsoon相…前晚ht又post d簽盒相出黎撩人…唔可以怪有師兄著燈既:o
難怪有師兄火既~~~之前又有張假既1:4mk7馬賽克comingsoon相…前晚ht又post d簽盒相出黎撩人…唔可以怪有師兄著燈既:o
只要你係相信佢慢工出細貨既時候, 等下都係心甘情願的, 總好過趕工交行貨到時又係度嘈嘈嘈啦.....
我想問下依家Y虎 買單安唔安全呢

我怕買完佢打去話唔見張單 到時我買果張變廢單...
其實選擇才是最大問題, 有其他選擇才有得考慮, 現在是只有買同不買!
買訂單,只要到toy hunter update 資料及付出5草手續費。
應該安全。
買訂單,只要到toy hunter update 資料及付出5草手續費。
應該安全。
Trent800 發表於 8-5-2013 09:10 PM

唔該晒 係咪同佢講想update 返D資料就得
你地又 ...
lili 發表於 8-5-2013 05:11 PM

佢delay多三四年 絕對有問題
就好似一HT 唔通比左單間大陸廠做批貸出黎..間廠遲遲唔交貨..你估佢會唔會插間廠/告九佢?公司做服務業接左單起唔到做唔足個service比客會唔會比客嘈丫??
嘈佢遲出貨係無問題而且合情合理

我就只係唔鐘意D人..睇到個版,又話隻野造得差,造得唔好,要左改下佢右修修佢不過就第一時間去左排隊去落訂 最後都係嘈人造得唔好個D...