Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

回復 105# khuikaho

hottoys facebook
頭像被屏蔽
回復 107# iwillneverlose

小弟第3日單,要成2個月丫。。。:o
希望動漫第二日單唔史等好耐啦
回復 110# Kolzz
放心!!!ht一定諗辦法令我地日日排長龍去拎貨幫佢做勢!!!呢樣係佢強項:blame:!!!!
我係第一日單~但我唔會即時去攞貨!!
好怕上次mark vi 胸甲咁
之前聽D員工講過5月出Catwoman! 唔知邊隻先!!!!:57:
之前聽D員工講過5月出Catwoman! 唔知邊隻先!!!!
kongtat 發表於 7-5-2013 11:48 PM

:@:D 快D出快D出
回復 114# MarMar

如果今個月真係出哂兩隻, 今個星期一定要出是但一隻, 相信兩隻HIT ITEM之間相距最少兩星期, 一隻呢個星期而月底另一隻!希望真係有喇!隻Catwoman都delay咗好耐!
回復 114# kongtat

catwoman 都未算 delay,訂時好似有講年中出貨,其實 spiderman 同 batmobile 1989 先叫delay 得耐,同埋 hulk 同 batman 1/4 都已經開始叫係 delay 緊....架車等到我頸都長:angry:
HT 嘅品牌係國際級,但營運方式及銷售安排就小店級!
產品不停出、訂金不停收但貨品就成年時間都不能交收!
望下自己keep 咗5、6張單,有時諗諗下...都有D驚~~
派未呀!!死HT:blame:
HT 嘅品牌係國際級,但營運方式及銷售安排就小店級!
產品不停出、訂金不停收但貨品就成年時間都不能 ...
ET仔 發表於 8-5-2013 11:45 AM

Hot Toys最引以為傲既,莫過於就係呢個”銷售安排”
Hot Toys最引以為傲既,莫過於就係呢個”銷售安排”
RiSing 發表於 8-5-2013 03:26 PM

Hot Toys最引以為傲既,應該係我地E D信徒+自動人肉廣告板。。。:26:
真攪笑,又要閙,又要訂。消費者最大權就係唔買,千祈唔好俾一間你唔鐘意嘅公司賺你錢,你咪win攞!