Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 8月發售 SR超合金 真GETTER1 ( p10、p14更新)

回復 265# godgundam12371

抱歉,我不認為山口式有比這隻SR好,山口式塗裝與材質使用,臉放大到跟這隻SR比較,說真的SR贏太多了。

我覺得產品還是要實際把玩過才知道好壞,不過就一張放大好幾倍的大頭圖,就把這產品否定成這樣,放大成這樣塗裝還這麼好,好壞與否,見仁見智,沒必要酸成這樣。

要批判等你真的買來開箱或者有更多的開箱文出現在批評,我覺得這樣比較恰當,謝謝。
我覺得係面型問題 好似唔夠尖 唉 後悔當時手快訂左......
哎...都唔明白啲人點樣先至滿足,SR今次明明出得幾好,可動性高,QC唔錯,合金成份足,又大又重.
點解系都要鬧下先安樂?
面相我真系覺得冇乜問題,精細部位塗裝出界都無見到,對眼珠大少少根本問題不大
手長問題山口就系咁,點解從來無人噴山口?因為佢平?

pic fm jp

理想:

現實:

唉:72:  
什麼都好 就是眼睛太大、頭部少了殺氣
只好自己動手處理了
回復 [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?

還原度很高?
你確定?
til520102 發表於 29-8-2013 01:03 AM

佢地訂左點都會話好架啦,唔係點安慰自已:36:
萛啦.,.依度有好多人永遠件玩具到野都未到手就係度係咁插GA LA..  最慘插完又要買。。
睇下大貨到個陣時 點樣寫REPORT 就知依件真三一 正唔正GA LA
個人認為咁大可動已經加晒分。。。 而且就咁睇。。冇咩油出界問題。。QC 都好似幾好
哎...都唔明白啲人點樣先至滿足,SR今次明明出得幾好,可動性高,QC唔錯,合金成份足,又大又重.
點解系都 ...
DSEMI 發表於 29-8-2013 12:59 AM

我相信有部分人係想唱衰令佢滯銷劈價,等跳樓入貨
訂左...希望實物會好樣D:69:
回復 272# hi600gg

祝師兄不會中笨大的sad貨∼∼∼
香港出左未 @@???
我相信有部分人係想唱衰令佢滯銷劈價,等跳樓入貨
kinis 發表於 29-8-2013 01:11 AM

最搞笑就系某啲自稱系真三一FANS唱得最犀利,一連噴幾層...
實在係司馬昭之心:36:

希望糸日板先中SAD貨= W =
{:1_229:}
遠睇其實都OK:75:
回復 281# tonylee12003

請問冒出這句話是怎樣?  我買萬代產品中不中sad貨,跟你什麼關係?
回復 285# hi600gg

沒什麼,閣下自行猜想吧∼∼∼∼只是有感而發∼∼∼:38: