Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

Oh, 推上來仲以為有派貨消息......
ht呢排唔知痴乜線係咁開新訂cap水,但好多貨派得好慢/未派

所以我都無乜心機再訂佢d新產品,個感覺都唔知買單定買figure
HT 成日都不在指定交貨期交貨俾我地,我已經無再訂佢d新野。除非好鐘意就例外。間公司唔會通知你的,好似佢無責任要做咁。令人激氣。
仲以為派貨.................:42:
原來咁就一年 :69::69:
呢個POST 23/4/13 開應該未夠一年 但都不遠...
幫HT 生產IRON MAN同其他人偶嘅,應該係不同工廠…
有乜理由其他人偶就可以3至6個月左右就派貨,
好似1966 Batman,狼人,Superman……
而IRON MAN果D 就等足一年!!
莫講話呢隻,MK42,愛國者,MK17,MK33,全部都就快一週年喇…
如果唔係隻喪鞭MK II造得咁靚,我都費時再訂IRON MAN系列!!
真係等到無癮!! 拎完貨都唔想開盒……
明知自己無能力响指定日期交貨,就唔好係咁收新訂,有錢又唔開多幾條Line生産,無咁大個頭個就唔好戴咁大頂帽,要成為好似"笨大"o尼d國際大玩具公司,仲未有耐可以
大家訂開都知訂ht要等一年多咁!我都慣啦!減少訂佢嘢好過向多原化出發!
明知自己無能力响指定日期交貨,就唔好係咁收新訂,有錢又唔開多幾條Line生産,無咁大個頭個就唔好 ...
taifat 發表於 28-3-2014 01:23 PM

仲有人會睇交貨日期做指標...真是佩服...:38:
唉,奢望4月派到愛國者我已經還神…真係遲得好離譜
我已經少訂HT了,費事等
到派貨再決定,42,同愛國者有訂,唯有等..........
me too 已經少訂HT了

玩具狂熱情已減退:sleep:
回復 487# kimlam

講真IM係佢出得最好:oh:冇計:79::79::79:
次次都要等一年, 真係咩熱情都冇晒