Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

HT 真係咁驚 Play Imaginative(PI)? HT 在HK 都殺晒1:6 版權喇, 人地 PI 已不能在 HK 賣 1:6, 只出 1:4 避 ...
savingryan 發表於 1-5-2013 12:10 AM

生意就係咁做咯啦,你覺得有共住機會?好事嚟,比佢知有挑戰者,就會做好d留客爭客,如果冇競爭者,我哋咪不停硬食貨不對版囉!
沒有什麼公平不公平吧,marketing手法,買聖衣神話行版都有塊爛鐵牌,不過今次個頭真係好正,希望HT會改主意呢

不喜勿插
利申,如香港訂都有頭送才會訂呢隻^^
沒有什麼公平不公平吧,marketing手法,買聖衣神話行版都有塊爛鐵牌,不過今次個頭真係好正,希望HT會改主意 ...
homingwah2005 發表於 1-5-2013 12:26 AM

問題咪就係你多左個選擇囉…一早訂左既而家先知第二度買有優惠,訂你又比左成$800,你可以點? 佢又唔比你退錢個下衰! 現在後買者有權選擇去海外買! 或者唔買!
HT如果比我退訂我一定退! 咁就對大家都公平,唔洗我幫襯重要比人水! 明買明賣係在於公平底下! 唔係我昆你買先~ 賣得唔好我比D優惠你引你賣,早買既理得理你死… 我一日都重訂貨緊! 交易就未完! 咁做法有如當FANS係傻仔{:1_196:}
問題咪就係你多左個選擇囉…一早訂左既而家先知第二度買有優惠,訂你又比左成$800,你可以點? 佢又 ...
phoenix_fai 發表於 1-5-2013 01:14 AM

紅常係咁,外地有special item,香港比條毛你!
紅常係咁,外地有special item,香港比條毛你!
BigOil 發表於 1-5-2013 01:24 AM

始終香港知明度已開發夠,亦都明白佢地個策略係吸引當地分銷商店知名度,但要搞活動就要一早同講明會有不同版本同內容物的差異! 唔係搵笨咁後面先話你知,HOTTOYS係第二度訂重有個特別GIFT跟! 訂左既你已經無選擇你買定唔買,因為你已經落左搭:47:

上次船長港版無(長鏡)日版有{:1_214:}
今次港版又無左個(戰損頭)波版有{:3_147:}
好 在未訂{:1_203:}
本來見到有頭盔唸住訂,原來唔係香港禮品
所以效棄唔訂。
香港15/16想訂既師兄, 海外出左戰損頭盔做贈品
大家可能即時已有決定, 就係唔訂:73:
始終香港知明度已開發夠,亦都明白佢地個策略係吸引當地分銷商店知名度,但要搞活動就要一早同講 ...
phoenix_fai 發表於 1-5-2013 02:04 AM

明揾笨,等人訂咗先講唔同地區有唔同offer,咁想點,香港又冇,佢話我知係贈慶?我仲幫我朋友訂,佢話我知咁時,我真係唔識答佢,dls!
VIP 們唔駛甘勞氣緊張,已經平左及優先訂了,比眾non-vip玩家們已羨慕不已了!
玩具初哥哥 發表於 29-4-2013 11:52 PM

羨咩慕,都冇乜人訂lee隻,已正式公開訂,龍仔都唔見條,d炒家見外地有訂有special gift,仲點會吹雞叫人排!要訂都可能揾星馬泰朋友吹雞排啦!
其實波版有special,只因嗰邊仲有間 Play Imaginative,唔加多D嘢點得?
其實人地訂價同HK一樣?
點講都係HT衰狗格!攪返捐一百有gift咪幾好!fans有得玩又可做善事!
其實人地訂價同HK一樣?
kingofhero 發表於 1-5-2013 02:53 PM

hk人買lego都貴美國好多,亦冇定期大減價同offer! 咁點解呢?
hk人買lego都貴美國好多,亦冇定期大減價同offer! 咁點解呢?
BigOil 發表於 1-5-2013 03:27 PM

唔明你想表達D乜?