Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

香港既戰損頭盔等出Pepper果陣送啦{:1_228:}
候活自己都係香港人,都唔益下自己友?
香港人真係好奇怪, 乜野都要眼紅人地, 乜野都要顧你地先.....人地多個贈品就話唔FAIR.....
你話HT係開訂既時候話有個頭盔送但到後來變左無就話唔公平0者, 但人地依家講到明係無既, 你地又要係度輸打贏要。睇黎依家最公平既做法, 就係學黃子華話齋, 唔係要連香港地區都送頭盔, 而係要其他地方都無得送先公平呀!!!
香港人真係好奇怪, 乜野都要眼紅人地, 乜野都要顧你地先.....人地多個贈品就話唔FAIR.....
你話HT係開訂既 ...
Toys_fan 發表於 30-4-2013 10:31 PM

師兄放鬆d啦!網上討論呢d鬧下又冇壞既,橫點都係冇,點解吾試下閙?拿手鬧到返黎呢!大家都係九up下姐,又吾係真係有人上去店度抗議!同埋只少ht真係會黎td八下!so一齊插吧!:76:
真係睇到幅圖都嬲!好似有埋聲咁係度講:很想要吧!
呢個頭真係咁重要???
呢個頭真係咁重要???
Code 發表於 30-4-2013 11:44 PM

Of course:handshake:
早兩日隻 snapper HK仲有實物 display, 今曰想去望多次, 點知得返張相片, 原來去了星加坡.....
頭像被屏蔽
the head is important to HK ppl !!! haha..
HT 真係咁驚 Play Imaginative(PI)? HT 在HK 都殺晒1:6 版權喇, 人地 PI 已不能在 HK 賣 1:6, 只出 1:4 避你, 都仲要飛去星加坡打人地.....
Sure that is important, such a pretty HEAD.
你話HT係開訂既 ...
Toys_fan 發表於 30-4-2013 10:31 PM

我們不是在買現貨! 是大家都在訂貨!
問題重點是HT先讓香港訂購,其後再推優惠給其他顧客,那你認為此沒問題?我不能說他有錯,但可以肯定他不公平,打擊香港購買者對HT品牌的型象。
試問你可否說明事件上合符公平的地方嗎?
如是現貨購買,他沒能賣出餘貨而多送贈品,這樣消費者方才能理解吧?!
回復 445# Code
Of course
x2