Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

今期milk講:膝頭關接位不可動,
需要換腿模式來更換直腳和曲腳形態:69:
看官圖還以為可動:67:
另外文中提到星加坡附有mark 7 頭盔,
現貨正式面世時,可能還會有比今集im3劇更爆炸
的意外驚喜{:1_197:}
回復 468# kingofhero

即係話因銷售地方唔同,市場不一樣,所以會因市場所改變囉。
回復 469# Trent800

岩岩訂左....唔知milk有提過對腳不能彎曲.......想退訂....{:2_281:}
原本都 15 16, 宜家我決定支持下Play Imaginative 隻1:4 !
Geting my friend in SG to order the Red Snapper for me heheheheheh
Hopefully she can order this in time!
回復  Trent800

岩岩訂左....唔知milk有提過對腳不能彎曲.......想退訂....
我很快 發表於 2-5-2013 12:55 AM

點為之不能彎曲,邊個位?不能屈曲定彎曲?請ching講清楚!
今期milk講:膝頭關接位不可動,
需要換腿模式來更換直腳和曲腳形態
看官圖還以為可動
另外文中提 ...
Trent800 發表於 1-5-2013 08:38 PM

但官圖同店長都指膝頭位係其中一個可屈摺位喎!ching咁講好嚇人喎,你睇返樓主第一個post第九張圖!
MK42 PPS要換腳管圖有指明,lee隻都冇話要換腳!
係咪講隻右腳踏著地台只能屈曲,想直腳便要換腳同放棄地台?
之前講左有廿個關節可動…應該唔會咁呃人掛!?

佢門市仲有張圖圈住邊d位可動…但我數唔到廿個
有無CHING知截左訂未呀
回復 478# pocketroger

要電話問TH 23884677
喺隻腳度加多個關節個成本點都平過起模啤多隻腳替換,HT無咁蠢啩?
已經一年了。無限期延遲,等到心碎
已經一年了。無限期延遲,等到心碎
sbyk 發表於 28-3-2014 09:04 AM

師兄, 大家今話.............今就一年了.................
原來已經一年拿!:die: