Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 Robot 魂 <Side MASHIN> 龍星丸 (官圖P11)

各位請留意, 由於昨天預訂既龍星丸反應熱烈, 我地盡最大努力最後加推 48 隻比各位 Fans, 亦都為了照顧夜收工既 Fans, 所以將安排兩段時間收訂, 詳情如下:

日期: 5月10號 星期五

時間:
第一批 24 隻, 7:00pm 開始
第二批 24 隻, 9:00pm 開始

地點:
旺角分店 (旺角信和中心XXXXXXX)
限mk?{:1_206:}:63:
回復  呀渡

Sorry,權限唔夠PM唔到你,係到講

EMS會快過SAL, EMS通常3-4日運到, SAL預最少1-2weeks先到 ...
Shaka 發表於 8-5-2013 06:07 PM

thx巴打:35:如果唔係到 應該會比掛號信?
通常呢d包果會唔會寄失架:63:
1999果到係會貨到先收錢定係你訂果一下已經收左錢@@?!........但佢又冇寫明幾多運費=.=(因為唔知幾重?)
事實比人問候伯母先有進步 總算係個孝子力保伯母

精品

各位請留意, 由於昨天預訂既龍星丸反應熱烈, 我地盡最大努力最後加推 48 隻比各位 Fans, 亦都為了照顧夜收工既 Fans, 所以將安排兩段時間收訂, 詳情如下:

日期: 5月10號 星期五

時間:
第一批 24 隻, 7:00pm 開始
第二批 24 隻, 9:00pm 開始

地點:
旺角分店 (旺角信和中心 117 - 118 號鋪)

可訂貨客戶:
持有 5月7號 前精品訂單之客戶
(每位客戶只能訂購一隻, 訂貨時店員會即時核對客戶身份,
如有發現重覆訂購將會連同上一張訂單一併取消)

各位把握最後機會, 訂購心愛既龍星丸喇!!

多9魚!!叫多個朋友訂容乜易!!
要排隊排出後樓梯><,早放工的早排就著數
多9魚!!叫多個朋友 ...
ckc52322 發表於 8-5-2013 06:19 PM

好過無嘛, 估計現時典班三山五鱷無得咁猖狂一次過掃啦
訂單上都有電話號馬同貴姓,對埋的話都唔易重覆訂,除非咁&#21873;有朋友有訂單又專登幫訂
thx巴打如果唔係到 應該會比掛號信?
通常呢d包果會唔會寄失架
1999果到係會貨到先收錢定係你訂 ...
呀渡 發表於 8-5-2013 06:14 PM

如果唔係到, 郵差會放底張notice比你, 之後去郵局&#25886;就得,

係呀, 貨品準備寄出時先收錢, 同埋應該好少寄失, 如果怕寄失可以用EMS, 有 tracking number 可跟返件貨, 反正唔係太多&#22050;寄的話, EMS都唔係貴SAL好多
剛剛又開返了amiami
風見瑞穗 發表於 8-5-2013 06:04 PM

THANKS C兄, 剛訂左^^
如果唔係到, 郵差會放底張notice比你, 之後去郵局&#25886;就得,

係呀, 貨品準備寄出時先收錢, 同埋 ...
Shaka 發表於 8-5-2013 06:35 PM

EMS仲可CHECK住件貨去到邊
我4月訂左隻孫悟空, 星期一日本發貨, 星期四收到
我地盡最大努力最後加推 48 隻比各位 Fans

跟本一直都有只係想賣現貨,但就扮晒自己功勞:x
回復 218# Shaka
THX巴打:love:

回復 220# sckoko
禁我而家訂到 應該係接受左我張信用卡?(問屋企人借{:1_224:})
1999邊到CHECK番個 tracking number{:1_224:}?
我第一次上網訂:):)

訂落就算真係包到成KG咁重 都應該平過香港炒價:DD:DD
貢叻!!叫佢開番十隻八隻VF-27黎排下丫麻{:1_220:}
回復  Shaka
THX巴打

回復  sckoko
禁我而家訂到 應該係接受左我張信用卡?(問屋企人借{:1_224 ...
呀渡 發表於 8-5-2013 07:13 PM

我玩開amiami

佢會firm埋個運費先計數
出貨後有個email, 入面有個code同link俾你check住件貨

我自己預連運費會少過5,500yen, 你可以睇下同一個月有無野買, combine一張order share運費.
頭像被屏蔽