Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 Robot 魂 <Side MASHIN> 龍星丸 (官圖P11)

唉, 我都訂唔到, 又一次被玩具玩返轉頭
我星期五去訂, 無得訂, 叫我等現貨......慘.....可能要食貴.....
maxcyeung 發表於 30-4-2013 10:47 AM

雖然有愛, 但太貴就唔買啦.  一來唔係限定, 二來全膠, 三來大把好野係之前之後出, 玩少一隻不少... 宜家隻龍王, 同 邪虎 都係入&#21655;盒
回復 152# Henry

邪虎真係無入喇, 因為睇到都覺得唔太ok,
但隻龍王丸真係好靚, 開盒放係手個時, 真係有種感動出左黎.
所以我就算要俾多兩百銀, 我都想買佢返黎......
可能尼種就係童年陰影....哈哈

&#20385;格(&#31246;&#36796;):6,300&#20870;     &#30330;&#22770;日:2013年08月

大人&#27671;&#12398;龍王丸、邪虎丸&#12395;&#32154;&#12367;ROBOT魂&#12527;&#12479;&#12523;&#12471;&#12522;&#12540;&#12474;最新作&#12392;&#12375;&#12390;、
『魔神英雄伝&#12527;&#12479;&#12523;2』&#12398;後半主役機「龍星丸」&#12364;登場!

特&#24500;的&#12394;&#12503;&#12525;&#12509;&#12540;&#12471;&#12519;&#12531;&#12399;&#12381;&#12398;&#12414;&#12414;&#12395;、多&#27096;&#12394;「&#12362;&#12418;&#12375;&#12429;&#12363;&#12387;&#12371;&#12356;&#12356;」&#12450;&#12463;&#12471;&#12519;&#12531;&#12364;可能!
特&#24500;的&#12394;本体色&#12399;、&#12497;&#12540;&#12523;塗&#35013;&#12395;&#12390;美麗&#12395;再現。
飛龍形態&#12408;&#22793;形可能!
新&#12375;&#12356;&#12467;&#12473;&#12481;&#12517;&#12540;&#12512;&#12398;「&#25126;部&#12527;&#12479;&#12523;」&#12501;&#12451;&#12462;&#12517;&#12450;&#12364;付&#23646;!

■商品仕&#27096;
全高:約90mm
材質:ABS、PVC製

■&#12475;&#12483;&#12488;&#20869;容
&#12539;本体
&#12539;交換用手首左右各2種
&#12539;光龍&#21091;

http://tamashii.jp/item/10369/

龍頭眼睛縮小了
看起來好多了

&#12497;&#12540;&#12523;塗&#35013;&#12395;&#12390;美麗&#12395;再現
還有這一次有裝塗,不用擔心跟邪虎丸一樣膠膠的
&#21873;&#21873;見姑仔開返訂。{:1_228:}

個龍頭靚&#21655;好多,好彩咁&#21873;見到即刻訂
唔再係寵物小精靈就好啦
{:1_197:}剛見到孤仔開返了....其他唔知
回復 158# 霸氣膠

請問幾銀??????????
回復 159# ben167

5魚半找2雞
回復 160# CyrusF91

thx大大:77::77::77:
等出左先追好&#36807;. 俾只虎王玩&#36807;一次怕左
龍頭還是太Q版, TAKARA模型版龍頭還是最正, 變形飛龍後, 兩腳間的溝槽看起來蠻不協調的
人形好正,至於龍形我都唔會成日變黎擺,
姑仔今日開,琴晚問國寶未開,同場有間開亞洲5舊,
買就會買,係考慮緊訂定現貸入~:63:
人形好正,至於龍形我都唔會成日變黎擺,
姑仔今日開,琴晚問國寶未開,同場有間開亞洲5舊,
買就會買,係考慮緊訂定現貸入~:63: