Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 Robot 魂 <Side MASHIN> 龍星丸 (官圖P11)

咁計埋輸送盒應該差價仲多...咁我用SAL啦
heeroyuri 發表於 11-5-2013 04:52 PM

SAL 980yen記住係未計輸送盒
回復 241# 炒價仙人

Thanks 大大
Ching,我見到皆旺地庫樓梯入去右手邊有得訂,我想問個間店既信譽得嘛?
唔係第一間,係轉角位個間。
Ching,我見到皆旺地庫樓梯入去右手邊有得訂,我想問個間店既信譽得嘛?
ar_yuk_0604 發表於 11-5-2013 07:07 PM

"不如你落&#21874;訂先!我第2日返倉搵俾你"四眼仔?{:1_222:}
"不如你落&#21874;訂先!我第2日返倉搵俾你"四眼仔?
炒價仙人 發表於 11-5-2013 07:10 PM

我講錯,係再入少少,轉角位個間,佢擺哂&#21874;玩具出走廊(買&#21874;野好多種類,老變,ironman,shf....etc),唔係賣勁多食玩個個四眼仔
"不如你落&#21874;訂先!我第2日返倉搵俾你"四眼仔?
炒價仙人 發表於 11-5-2013 07:10 PM

呢句好笑,我未幫趁過佢,但行過總聽過佢同d客咁講 {:2_308:}
呢句好笑,我未幫趁過佢,但行過總聽過佢同d客咁講
Gainax 發表於 11-5-2013 10:40 PM

好伏......第日俾個官你做:76::76:
我想問有冇ching知皆旺二樓ak toys,ok嘛?
回復 243# ar_yuk_0604

皆旺依個埸我都無去行好耐,哥度龍蛇混集,咩方式呃人都有,我都吾知信邊個,都費事走去被人當水魚坤
"睇岩邊個?平d比你!”
還返個正常龍頭比我好嗎!!!!!!!!:*:*:*
還返個正常龍頭比我好嗎!!!!!!!!
akiaki 發表於 13-5-2013 04:31 PM

搵定貼紙貼住佢算啦:x
儲開無理由唔入埋呢一隻

回復 252# akiaki

由龍王個死人鳳凰頭開始之後仲有咩叫正常頭,永遠都係得人形見得人架la,算把la我都未變過型,你估合金魂咩又可變又造型件,人地收你幾多錢,怪就怪以前D人&#28857;解D咁樣既變形都諗得出