Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 Robot 魂 <Side MASHIN> 龍星丸 (官圖P11)

多謝有CHING提點我先可以係網上訂到, 我第一次係網上訂野咋, 如好似CHING所講5500YEN以內,我當9算都唔使五百,好過又排又盛唔知邊到有貨
多謝有CHING提點我先可以係網上訂到, 我第一次係網上訂野咋, 如好似CHING所講5500YEN以內,我當9算都唔使五百 ...
K_K 發表於 8-5-2013 07:56 PM

個價我預遮,上次我買2盒shf, 佢計我1,200yen, 所以我估今次應該1,000yen到
我相信到時街價會過6魚, 就算最後計返高過舖頭預訂價, 我用多少少錢唔駛左撲右撲, 又唔駛同人爭, 安安樂樂等收貨, 除笨有精{:2_297:}
個價我預遮,上次我買2盒shf, 佢計我1,200yen, 所以我估今次應該1,000yen到
我相信到時街價會過6魚,  ...
sckoko 發表於 8-5-2013 08:05 PM

CHING冇錯,真係唔使左撲右撲
謝樓上大大
已在amiami訂了
唔知用EMS約莫幾錢
amiami sold out again
事實比人問候伯母先有進步 總算係個孝子力保伯母

精品

各位請留意, 由於昨天預訂既龍星丸反應熱烈 ...
呀渡 發表於 8-5-2013 06:16 PM

到時係咪會有條隊係到排???
謝樓上大大
已在amiami訂了
唔知用EMS約莫幾錢
Endless 發表於 8-5-2013 08:22 PM

要EMS一定唔止1000yen
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 317&fromuid=941
我玩開amiami

佢會firm埋個運費先計數
出貨後有個email, 入面有個code同link俾你check住件貨

我自己預連運費會少過5,500yen, 你可以睇下同一個月有無野買, combine一張order share運費. sckoko 發表於 8-5-2013 07:27 PM

隻龍星丸係6300 yen喎, 小心唔好計錯
因日網訂&#22050;有折,龍星丸只係4400Yen!抵!
多謝大大,我都係HLJ訂左。我用EMS吾知大約幾錢?
唉 難得今日去到排隊訂...點知要之前訂過既先可以訂....希望破滅....{:1_198:}
多謝大大,我都係HLJ訂左。我用EMS吾知大約幾錢?
heeroyuri 發表於 10-5-2013 09:30 AM

淨重700g計EMS要1380yen
仲未計輸送盒包裝重量
淨重700g計EMS要1380yen
仲未計輸送盒包裝重量
炒價仙人 發表於 11-5-2013 03:31 AM

咁我用SAL會吾會便宜好多?我現在還可以改寄郵方式。
咁我用SAL會吾會便宜好多?我現在還可以改寄郵方式。
heeroyuri 發表於 11-5-2013 12:52 PM

EMS要1380yen&#22021;話SAL好似大概係980yen
EMS要1380yen&#22021;話SAL好似大概係980yen
炒價仙人 發表於 11-5-2013 04:37 PM

咁計埋輸送盒應該差價仲多...咁我用SAL啦