Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

回復 212# yuppi

看了諗住唔覆,但都覆一覆吧!
我從來冇講過呢隻野賣得平
呢隻野當初開賣我沒記錯係1牛2魚8草,而家賣緊1牛4魚左右,點會覺得賣得平,己經唔講你個價去到1牛8魚,第2係有師兄問買2隻kobe夠唔夠數,我答2隻唔夠,有講錯?第3係我話冇死錯人係指要食其他賣極唔完的貨,我諗冇人買3隻kobe做會員吧!第4係我唔知道唔可以重覆訂一隻做會員,因為我買丅800兩隻就做左會員,之後樓下師兄說唔可以訂2隻kobe才知道,之後再說一句真係冇死錯人,點解咁講?因為當初我買兩對MIB共4隻畀$時佢話買多隻1�6,可戴入會,(張單仲係我度,要我post上來也可)我看一會其他野便說沒有野喜歡,之後佢地再帥我差好少者選多樣夠了,我說不用了,我係諗為左個証買隻不喜愛來阻其他心愛玩具位置何苦呢?之後出戰損T800,我看完大貨即刻入左2隻,佢問我做唔做會員,我話你地之前已經問過我,但我真係冇野啱買,佢地之後話我已經買夠數可以入會,我咁答你滿意嗎?
(重申:我買2件係到時送一件畀人做禮物的)D貨仲係屋企
希望贈品唔會係個鞋盒啦
大鳥先生 發表於 26-4-2013 05:27 PM

0甘應該又不至於0既~
12號衫都有可能架~
0甘應該又不至於0既~
12號衫都有可能架~
任俠 發表於 26-4-2013 05:33 PM

我都覺得頭雕嘅機率好低,邊有咁著數。呢啲信息係來自於國內代銷商玩意社,估計信息有誤。送紙鞋盒不如唔送好過,12號衫仲有啲誠意。
回復 272# 任俠

鞋盒。。。。有gift卡的我估會燥了:Q
pre ordered, thank you!!!
想問下依隻野正價係幾多錢? Thanks
重 複  sorry  字數唔夠長
唉.....如果5月6號去排, 會唔會5號晚已經CUT龍架..???? 好似上次戲院隻IRONMAN甘.  依家有幾多隻又唔知, 點排又唔知, 只係話售完即止, 我問左如果排到埋去冇貨可唔可以落訂第二批, 佢地話唔可以, 要等第二批番貨再排過................上次隻紅45分7日每日都過千人.......呢次一次過GROUP埋一日.......真係想像唔到係點~~~~~~
唉.....如果5月6號去排, 會唔會5號晚已經CUT龍架..???? 好似上次戲院隻IRONMAN甘.  依家有幾多隻又唔知, 點 ...
kjsneaker 發表於 26-4-2013 07:14 PM
講眞我
雖然我大愛但我会唔排,過後去有就有冇就冇
我見官網宜家仲有得訂,其實會唔會係超大量貨,唔駛驚?
頭像被屏蔽
今晚已登記,唔使排隊!:$
唉.....如果5月6號去排, 會唔會5號晚已經CUT龍架..???? 好似上次戲院隻IRONMAN甘.  依家有幾多隻又唔知, 點 ...
kjsneaker 發表於 26-4-2013 07:14 PM

今次仲要1400先開工賣,真係排100變1000都有可能。亦冇可能每次排成日,訓街又做唔出。所以投降了...當我買南亞怕怕,無奈做member了...
回復 282# kkkso04010

我都登記左:52:
有冇VIP大大可以可以留隻俾我呀   THXTHXTHX:57: