Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

I really don't get why some people actually think EB's selling strategy is buyer friendly.

They b ...
Wtong23 發表於 26-4-2013 03:06 PM

I can't agree with you more :)
回復 235# kevinchan21

係!止限呢隻紅23。{:1_235:}
有點貴,又無多套衫遮住D關節:42:
跪求VIP師兄share一個quota
小弟只係玩家一名,想簡簡單單買個自己鍾意嘅玩具玩一下啫…
點解搞到咁慘?!
回復  kevinchan21

係!止限呢隻紅23。
黃金獅子座 發表於 26-4-2013 03:57 PM

那請問知道可換什麼禮品了嗎?
回復 245# 任俠

未知呀, 聽D CHING 講話今次可以用, 過幾日公佈
我都係關心今次嘅禮品係咩,有人話係對鞋,又有人話係只頭雕。
唔係vip係咪即係要5號去排?

同45相比,得件衫,兩對鞋,及VIP獎 係新野
我都係關心今次嘅禮品係咩,有人話係對鞋,又有人話係只頭雕。
AIR飛行之旅 發表於 26-4-2013 04:46 PM

係頭雕就好啦
回復 250# samuel2

我估機會不大,但出kobe時我問過小姐佢話一定唔會係波鞋...
我希望係bulls locker..... 係就正law~
到時出白色係唔係 d 鞋又唔同呢 ??
其實先前限量版推出時已估到,亦post過。因為佢祇係一個打籃球嘅人,已經局限咗可塑性,經典表情亦得幾個,祇可喺衫同鞋埋手,呢個係一早予事嘅結果,一D都唔奇怪。等動漫版啦。:36:
可以online訂啦!!!