Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Introducing 3 New "Iron Man 3" 1/6th scale Collectible Figurines

Iron Man 3 中暫時只對 mark 42、Iron Patriot、mark 39有興趣, {:1_208:}
但講真,真係好想HT再重新做過隻 mark 3...... {:1_198:}
小弟今次收手啦!:ar:
星期五是否開訂呢? 我等緊 mk17 嫁~
D雜魚要等看完套ir3 先作打算入不入
十分期待,如果佢出晒咁多隻,即使不可動,都會考慮入佢
今日竟然係mark 35跑出!
pps 35要$15xx.唔玩!專心等今星期mark 7派貨!
台灣今日上左. 睇完, 一個字---"X"!
唔好話個D "MKmugMK物", 連 MK42 Tony 都冇認認真真咁著黎 full force 打過...
根本唔存在什麼 "final armor". HT 出喱幾隻係因為佢地各自有1至3秒既鏡頭.
IP 就出得多, 但大部份係做傻仔... 黑色 version WM 就更加冇出現過!
:72::69:{:1_219:}:70:
台灣今日上左. 睇完, 一個字---"X"!
唔好話個D "MKmugMK物", 連 MK42 Tony 都冇認認真真咁著黎 full force ...
BuyNgBuy 發表於 24-4-2013 04:43 PM

師兄係台灣網友?
頭像被屏蔽
回復 119# coltrane

haha, no la, Hongkongese living in Taiwan...
回復 120# EricBanana

我都好明白... 當我知道台灣係全球最早有得睇時,我不知幾興奮. 兼且頭2集真係好睇到冇野講... 我仲晨早去買定預售票第一日睇, 然後期待左成個禮拜, 點知... :cool:
我都買左票睇,但都預左麻麻,睇預告都無什麼新意,可能復仇者太勁,有幾個super hero, 故事可以豐富D,抱住心理睇得1,2集就睇.
頭像被屏蔽
睇黎戲可能好睇

但iron men 無用

figure都唔使買,公起抄「慨念股」的人