Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Introducing 3 New "Iron Man 3" 1/6th scale Collectible Figurines

一次過三款開訂,唔使分開排三次
{:1_195:}
Mark 17最醜

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
你地D專家都好奇怪~~

未有辦睇就話要入呢隻入果隻, 轉頭又小鬼話呢忽唔同果忽唔似.....又喊苦喊忽叫生叫死

不知所謂~~ 其實係咪打手幫sale 同炒熱佢??!
如果又係星期五開訂,頭兩曰Vip優先。
星期日for non vip.咁歴史又會重演。
:69:
一次過三款開訂,唔使分開排三次
hothot 發表於 17-4-2013 10:10 PM

同意,排一次攪掂曬就算。唔洗分三次出去。
回復 41# audiokids

但係mk42都有pps喎{:1_215:}
我覺得igor呢類機械人款又重戰損3a出會正好多:love:hot toys出的話.....唔睇好{:1_222:}
MK17 遲D開訂................................鞭狂II可能開訂後到MK17
回復 40# sabaoth

mk42一出都係劣評如潮啦,呢隻mk17都係睇o下玩味始何先考慮:58:
你地D專家都好奇怪~~

未有辦睇就話要入呢隻入果隻, 轉頭又小鬼話呢忽唔同果忽唔似.....又喊苦喊忽叫生叫 ...
kingofhero 發表於 17-4-2013 10:17 PM

次次都係咁架啦,唔係講呢d仲可以討論乜野:(

差不多完...等上色看看 期待
3隻都唔掂!留返比南亞人仕慢慢排
not interested in these 3...
maybe the space version later.
我相信就算有戰損都係得mark 17
其他個2隻根本出場都唔多,又點會比咁多成本去做戰損
老夫子、大番薯、秦先生.....:72:
老夫子、大番薯、秦先生.....
QQKK 發表於 17-4-2013 11:24 PM

都幾好想像力:71: