Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Introducing 3 New "Iron Man 3" 1/6th scale Collectible Figurines

回復 76# toys1333

小弟都係二次創作Teiida兄 0既 "马骝、猩猩、长臂猿"咋  :(
今次南亞人要去HIT開工,未必嚟排隊
頭像被屏蔽
Mark 17出得合金加上Trailer最後喺中間位置真係好大機會係最終甲!
我唔係TONY STARK,唔需要咁多套戰甲:ar:
愛國者同MARK42決定出合金後我都決定唔買,太貴了唔值得,都係遲啲(一年後)睇其他師兄POST相過下隱就算:)
出得太多太密,實有幾隻插水,正!
今次南亞人要去HIT開工,未必嚟排隊
apple01 發表於 18-4-2013 12:15 AM

是!南亞人返工d$都唔夠入多一兩隻,不如直接in ht做staff:DD
又有一堆專業小HT既人出黎啦........
Igor必入!起碼im入面儲多隻另類外型!像hulk:71:
其實ht 連 mark 35 樣咁奇怪都放落 pps 度,我覺得佢出哂其餘 31 隻都真係唔出奇,(mark 1-7)(mark42,17,35,38)都已經肯定出,mark 33,39,40都好有潛質出 mms/mmsd,電影poster出現過既一隻黑色同有隻類似 mark 17 都有潛力出 mms/mmsd,其餘唔突出既就出 pps,始終最後一集 ironman ,之後要再有熱潮應該都要等 2015 復仇者2.認真講其實隊長,雷神,什至marvel好出名既蜘蛛俠根本都做唔到 ironman 咁 hit(玩具黎講), 所以今次ht 出盡都唔出奇..不過我覺得佢又唔敢開訂開咁密,因為始終唔係人人受得住咁訂法.中間加插 mandarin,superman,robocop,predator等人同派下貨,拉長 ironman 3 黎做
其實ht 連 mark 35 樣咁奇怪都放落 pps 度,我覺得佢出哂其餘 31 隻都真係唔出奇,(mark 1-7)(mark42,17,35,3 ...
banshee1032 發表於 18-4-2013 05:26

今集係最後一集ironman??
回復 85# 玩具初哥哥

Agree. At least Igor is different. The rest are just slight variations of the original mould.
Igor正:love:
希望會出埋mark 39
我應該會入 mms 同 diecast.
如果ht真係出哂8-41既話我會全入,相反只出10幾隻既話我可能只入最靚果幾隻,希望ht快d落實!