Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Introducing 3 New "Iron Man 3" 1/6th scale Collectible Figurines

:54:馬上又再來

您的帖子長度不符合要求
希望派埋mk7先好開訂
回復 95# twinsenckw
係!希望聽日派mark7,之後先再開訂!如果唔係,真吃不消呀!
回復 93# jackal3890

PPS係半可動膠版
回復  twinsenckw
係!希望聽日派mark7,之後先再開訂!如果唔係,真吃不消呀!
玩具初哥哥 發表於 18-4-2013 02:00 PM

就算聽日派 mark7, 都可能只派首日單, 咁我一定未攞得, 開訂影響唔到我. :shy:
回復 96# 玩具初哥哥

唔係派1/4 T-800先咩?
回復 100# chankb
師兄,我只係”希望”佢im 3上畫前派貨,袋到單都爛{:1_206:}
回復 99# coltrane

我第二日單,希望佢開始派貨,最多第兩三星期,但如果開訂,好大機會上畫後先派,乜火都熄啦!
回復 101# 玩具初哥哥

唔好成日袋....我張B wIDOW單快溶了....
回復  coltrane

我第二日單,希望佢開始派貨,最多第兩三星期,但如果開訂,好大機會上畫後先派,乜火都 ...
玩具初哥哥 發表於 18-4-2013 03:39 PM

咁睇落呢個星期好似派 T 骨喎, 即係上畫後先派啦.....
回復 103# chankb

哈哈!我張狼人&mark 7單袋到爭d合二為一!
咁睇落呢個星期好似派 T 骨喎, 即係上畫後先派啦.....
coltrane 發表於 18-4-2013 03:42 PM

Oh!!!我暈啦!!收到風,t骨先嗎?
又要排餐死先訂度?!放棄鳥。。。
其實洗乜排,通常都頭果四五日先多人,之後搵個人都無!
出得好等1/4 mark 17, 35,宇宙裝∼∼∼起碼快hottoys成年玩先{:1_226:}