Toysdaily 玩具日報

查看: 12895|回復: 11

[其他] 勁~~完全變型 LEGO版VF-1S Valkyrie

http://www.flickr.com/photos/daikoncat/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
又係好勁~~
Macross VF-1 Valkyrie +Fast pack / Armored parts  (Thx Eddie Leung)

http://lego.cuusoo.com/ideas/view/638
呢個真係無話可說
太強大, 少少sd化
但比例超好,
去粒化又有, 飛彈特效又有
不得了!!!!果然Lego真係macross變型既始祖
神物, 十二分勁!
做到哂3個形態已經犀利, 而且還有SUPER PARTS,佩服
如果真係出, 一定要買. 太正啦!!!
wow!  awesome!  way cool!
鬼斧神工呀~~~~:time:
真係超勁, 實在係太似喇~~
好正,但機械人模式嘅隻脚短咗喎
SPP is great
how about VF-25:57:
我都試過玩"自組" .....30分鐘後發現自己毫無天份,放棄:59:
又係好勁~~
Macross VF-1 Valkyrie +Fast pack / Armored parts  (Thx Eddie Leung)
玩具日報記者 發表於 17-4-2013 05:09 PM

好like lee隻,雖然多人投,但我覺得未必會出!LEGO係最終決定!隻黑色batmobile都唔知出唔出到!