Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 雖然舊版真的是膠了一點,可動也不高,但是喜歡就是喜歡 之 忍者戰隊

忍者戰隊是東映戰隊系列第18作,播出日期是從1994年2月18日至1995年2月24日,這是超級戰隊史上首個以日本忍者為主題的戰隊,而當中的花之女忍組,也是超級戰隊史上首個邪惡戰隊。 (FROM WIKI PEDIA)

BOX ART~ 都係嗰句: 好o既設計真係幾時都吾會out:71:

中蓋~有哂每隻
o既名(我估係,吾識日文:34:),有中蓋真係正好多:$, 依家d玩具得塊發泡膠或紙皮,其實設計一塊中蓋係咪要好多錢呢....{:1_213:}

忍者紅•紅猿王 + 忍者白•白鶴王 + 忍者藍•藍狼王 + 忍者黃•黃熊王 + 忍者黑•黑蟾王 + 火焰將軍劍
(個名好似好勁!!!{:1_214:})

面相, 細節都做得好好{:1_220:}, 好有心,反而依家有D新玩具仲差{:1_224:}
火焰將軍劍

準備合體~這個設計係完全變型的,勁呀{:1_226:}

當你玩呢D玩具O既時候就會感受到用料的重要性:!

完全變型, 好O既設計有時都要有好的用料, 呢隻野成廿年, 而合體時,手只靠4個小"荀"位扣住而腳合體就要夾住,分體就要迫返出來....如果用料差,邊頂到廿年丫,可能一玩已經頂吾順了:cool:有時真係底比笨大賺的

忍者合體 無敵將軍
   武器都可以合體,可玩性加分:71:

不過呢隻野都有地方要插下......就係....

偷膠!!!!得一邊有條魚.....{:1_213:}

下次有時間可能分享一下五星戰隊或超電子戰,謝謝觀看:64:

還有本人之前的分享的 ~ 雖然舊版真的是膠了一點 可動也不高 但是喜歡就是喜歡 恐龍戰隊 1992
                                      雖然舊版真的是膠了一點,可動也不高,但是喜歡就是喜歡 之 機甲艦隊
我都是只喜歡無敵大將軍,我得美版咋(平入)
件隱大將軍真是...............
very good............
呢隻真係好野`~~~~
回復 2# 神王
我都冇隱大將軍呀, 個造型吾係幾靚:no:
戰隊post 支持下先~~
我都係戰隊fans黎架!!!