Toysdaily 玩具日報

查看: 13415|回復: 34

[Hot Toys] [百_成材]Hot Toys有回應我地訴求,Elder Predator似返個樣啦!

廢話唔多講!呢個係我之前少HT既Post
http://toysdaily.com/discuz/thread-218361-1-1.html

唔知係訂單數量,定顧客反應實在太激烈,HT而家改左既係咁! (有埋對比,電影原圖)

原本比人罵到爆既design

新改既design

電影原著

雖然仲有好多改善地方,不過因為細路冇v1.0. 所以已經訂左!
大家訂唔訂,心中有數!
小弟開post,純粹想大家知道已經改善左,等D 冇1,0既ching,而之前右對呢個2.0失望既人知道
小改善,大改進~~~~~~~~~~~~~~
其實HT仲可以根據Elder Predator既漫畫 "1718" 去做埋面具...
咁樣fans仲更加驚喜,同時都會feel到HotToys既熱成!

新圖其實除左咀,隻腳都無左甲,變番赤腳,應該無睇錯
新圖其實除左咀,隻腳都無左甲,變番赤腳,應該無睇錯
banshee1032 發表於 23-12-2013 11:06 PM

YES!我都有留意!其實上色方面仲要有改善
不過而家真係即刻似番Elder,而唔係大陸山寨樣
HT今次真係畀大家睇得返佢哋想做好佢個種熱誠,
小改進大效果{:1_220:}
之前TONY WORKSHOP, 雷神都試過比FANS 插到改官圖,

但ROADBLOCK 就冇反應,,,希望有驚喜吧,,,,,,,
恭喜師兄入到心頭好,今日上左SB同個staff吹左一陣水,話過幾曰有多d相睇,期待中,個staff仲講解下p仔d故事我知,搞到我都心動動添
GOOD有改善,佢改善左就應該會訂!都要多謝樓主GE資料搜集!
HT今次真係畀大家睇得返佢哋想做好佢個種熱誠,
小改進大效果
chshting 發表於 23-12-2013 11:10 PM

係!我完全接受肯聽顧客意見既HT
而唔係一言堂唔理顧客既無良公司
今次HT肯改,比到我信心再買佢之後既P系列!
恭喜師兄入到心頭好,今日上左SB同個staff吹左一陣水,話過幾曰有多d相睇,期待中,個staff仲講解下p仔d故事 ...
Andrewbacigill 發表於 23-12-2013 11:16 PM

佢咁趕今日23號出,應該想趁25號前再斬一批客仔吧:he:
不過抵比佢斬既!肯改善
個staff右係好迷P仔?
好丫,原來改左個嘴!依家兜兜地幾好睇,不過都要等下年先決定訂唔訂,驚佢一間話我果年無訂野無禮物{:1_214:}
咦,果班話人(冇人揸枝槍迫你買既)HT 打手潛哂水呀?而家證明我扡齊心係比到壓力HT 改,而唔係佢出到鬼5 馬6 都要忍,等你地認為HT 咁大間公司唔會為左我地批評而唔改佢d 設計,事實證明客人永遠最大!買定花生睇打手回應!

暫時睇到呢啲唔同樣!好正啊!!! :$
咦,果班話人(冇人揸枝槍迫你買既)HT 打手潛哂水呀?而家證明我扡齊心係比到壓力HT 改,而唔係佢出 ...
undercover09 發表於 23-12-2013 11:52 PM

HT打手其實來來去去都係果幾條友,上開呢個版都知係邊幾個架啦  
所以話有咩意見感想即本講! 對事者! 講左無壞! 真係驚死話HT兩句 佢唔賣俾你咩:he:
睇下而家改左之後差幾遠 :71: