Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 被遺忘的風龍與雷龍?? (有亂入)

:65:好似無師兄 開POST 係關於 風龍雷龍...所以小弟獻醜了
以下為傷眼圖...無喜勿插:64:

風龍 呼嘯吧 疾風

風壓炮! 最大輸出

雷龍 轟隆吧 雷光

雷電轟擊 (誤  無電光EFFECT真SOSAD

----------------------我是分界線-----------------------------

亂入圖:
冰龍 冷凍吧 冰雪

激凍光線

炎龍 燃燒吧 灼熱

全彈發射

保羅霍特 + 大保羅霍特

集結

美男選舉?

----------------------我是分界線-----------------------------
送上兩張外拍圖

多謝收看:64:
西九海濱?!好驚保羅跌落水{:1_214:}
支持 風龍 雷龍!

可惜最近強作太多,玩具購買金有限,讓我遲遲不敢入手,所以先看看樓主好圖過過乾癮^^
回復 2# 歪不正
係啊{:1_220:}
我都好驚趺晒水...所以set左好耐位 先企得隱{:1_237:}
回復 3# hi600gg

多謝支持:64:   我相信過吾到癮XD 玩上手比較好吧 XD
空間加最近太多野關係為有pass:44:
回復 6# yugi

的確 好多人屋企空間有限.... 我依種死士 連屋企海關都吾理 買左先算{:1_206:}