Toysdaily 玩具日報

查看: 22011|回復: 69

[新品消息] HK魂shop出OO Raiser了

如題。4月12日開始接受訂單。
都喺十算:58:睇嚟笨大有心放班水貨佬一馬...:he:
已.....訂了........THX....

不過唔係係....HK魂SHOP..訂:56:
係。搞咁奈都要10算
食水深都算!好心佢就免運費等大家無咁頂吖...:53:
ok~即訂!
多謝提醒{:1_227:}
I saw the cheapest at Ins point full pay 15.8
個價一d都唔吸引..............:78:
18魚真係痴痴地,買果個真係......
so good pre-order jing bun:67:
18魚真係痴痴地,買果個真係......
cergo 發表於 12-4-2013 06:01 PM

最早開訂果間壞孩子都係1800
你知唔知得罪咗幾多人呀
我依家仲要1毫子訂都唔洗俾,仲可以到時申請定張信用卡攞埋迎新現金回贈添呀
贵啊~~~~ 好彩訂左
之前重諗住等HK bandai有,結果呢個價....堅貴喎{:1_201:}
現在yen咁平都咁既價,即係趕客..
而且HK既運送服務超差,訂左兩三次野無話完整無凹咁送到我手上..{:1_198:}
之前重諗住等HK bandai有,結果呢個價....堅貴喎
現在yen咁平都咁既價,即係趕客..
而且HK既運送服 ...

你講漏左無次準時同埋個TRACKING SYSTEM垃圾到爆呢兩點
收埋手上已訂個堆
後面訂番日版
就算日元升番我都唔會再幫襯港版
無錯...次次我話要下午2-4送黎但餐餐都早上10點幾就有人打俾我問有無人收件...{:1_232:}

你講漏左無次準時同埋個TRACKING SYSTEM垃圾到爆呢兩點
收埋手上已訂個堆
後面訂番日版
就算日元升番我 ...
luciferdark 發表於 12-4-2013 08:35 PM