Toysdaily 玩具日報

查看: 6838|回復: 15

[玩具攝影] 聖衣神話EX-雙魚座阿布羅迪(多相)

昨晚出去取貨, 同時入左GUNBUSTER同FIGMA 奈葉, 跟住見到班人狂定重高達, 自己又定埋一份, 最後仲定埋三角朱古力.................

講番盒野, 水準保持, 我個一盒雙膠紙, 雙圓貼都無咩事.

總結: 隻野好結實, 無咩驚喜, 另一方面是玫瑰花有多色可換.

盒面, 去番細盒.

內盒吸塑, 都係三層, PARTS 比較少D.

裝上一半聖衣, 面相好靚女..................

九成九, 雙肉色手其實無咩用..........

阿布羅迪都係唔戴頭盔靚D.

加埋斗蓬...........

近鏡.

神秘面孔, 有人會用呢個樣DISPLAY?????

我覺得呢塊面有少少頂住個頭盔.

無頭髮既女人係好慘, 更何況係男人.

俾番D正常樣大家睇.

耍帥!!!!

先來紅玫瑰.

佢好似有招係打開雙手.

再來白玫瑰. (左右手PARTS 都不同)

最後係最強黑玫瑰....................(特效攝影)
靚相靚物~
我明天先砌~~~
今次隻雙魚都算幾靚幾型.........正~ 昨晚拎完未玩, 今晚返去影相先......{:1_209:}
雙魚真係型到不得了
期待你我的報告。{:1_208:}

靚相靚物~
我明天先砌~~~
denniskwong 發表於 22-2-2013 03:05 PM
Thanks for sharing!
最強吾係索命白玫瑰?:what:
很給力的開盒報告!:71:

另外可否指教一下〝特效攝影〞的詳細~

THX~
呢隻都出得唔錯。
thanks for sharing~~~~~~~~~~:):)
〝特效攝影〞係我部相機中, 其中有個effect 係 "toys camera".

很給力的開盒報告!

另外可否指教一下〝特效攝影〞的詳細~

THX~
人仔貓 發表於 23-2-2013 08:24 AM
〝特效攝影〞係我部相機中, 其中有個effect 係 "toys camera".
馬仔 發表於 24-2-2013 01:53

OIC Thanks~ :77:

我部相機好似都有呢個特效, 等我都試下個效果先~
今次好似特別少件咁
連件聖衣本身都好少件咁
頭像被屏蔽
今次玩得好開心!期待山羊!!