Toysdaily 玩具日報

查看: 4246|回復: 24

勁好聽... 張信哲 << 不要對他說 >>

http://www.youtube.com/watch?v=UhqdWXR8D14

:sad: :sad: :sad:

d 歌詞到肉到死 ! 聽到眼濕濕

別說你多晚都會等他的電話...
別說你只喜歡他送的玫瑰花...
不要對他說...
不要對他說.......................................
:oh:聽
"別怕我傷心"啦!

張信哲的好歌(舊個D...我有好多推介)
原文章由 原罪 於 22-9-2007 07:20 PM 發表
:oh:

首歌好難聽咩... 做咩咁無視個樣
:help:
原文章由 玩具 於 22-9-2007 07:27 PM 發表

首歌好難聽咩... 做咩咁無視個樣
:help:

呢個唔係無視....

係傷感....同埋估唔到呢度都有人聽張信哲.
的確佢既歌係唔錯 , 而且佢把聲較偏向女聲亦都因為咁所以覺得幾特別 ~~~ :he:
其實....張信哲....小弟都岩聽....但新歌囉....
近期勁鐘意首 雨霖鈴 & 是我非我
原文章由 原罪 於 22-9-2007 07:34 PM 發表

呢個唔係無視....

係傷感....同埋估唔到呢度都有人聽張信哲.

↑ 我硬係覺得有少少無視的感覺...
其實我都唔係好熟 , 因為其實我唔係張信哲那年代...
接觸得唔算好多...

原文章由 威哥仔 於 22-9-2007 07:42 PM 發表
的確佢既歌係唔錯 , 而且佢把聲較偏向女聲亦都因為咁所以覺得幾特別 ~~~ :he:

係啊 ! 好高音啊 :Q
我要抖氣抖得o岩 ge 時候先勉強唱到咁高音...
最死就係我唔識抖氣 ! 就算抖得o岩都全靠好彩...
原文章由 玩具 於 22-9-2007 07:48 PM 發表

最死就係我唔識抖氣 ...

因為每個人既音域都唔同 , 呢D係天生既 , 所以得唔得只能靠平日所練既唱功去補救 , 亦都因為男唱女既唱腔的確係較為高音 , 所以佢既歌我相信唔係咁多人岩唱 !!!
原文章由 玩具 於 22-9-2007 07:48 PM 發表

↑ 我硬係覺得有少少無視的感覺...
其實我都唔係好熟 , 因為其實我唔係張信哲那年代...
接觸得唔算好多...

最死就係我唔識抖氣 ...

佢較易唱是\"過火"
其他都好難.
睇來真係無乜人聽張信哲 ?
好正呀~
我覺得較易唱是"別怕我傷心":D:D:D
正ar~~不過 "做你的男人" 一樣好好聽~~:love::love:

http://www.youtube.com/watch?v=csT5_Sl95iM
唔錯的推介
原文章由 真紅 於 23-9-2007 03:02 AM 發表
正ar~~不過 "做你的男人" 一樣好好聽~~:love::love:

http://www.youtube.com/watch?v=csT5_Sl95iM

有「做的你男人」....唔少得「說謊」啦......
兩首都係勁好聽....但勁難唱的=______="