Toysdaily 玩具日報

查看: 12095|回復: 30

[分享討論] 煩惱中...MG W系列...

是咁的,小弟其實係超級鍾意W OVA系列五子的,尤其係重炮&沙多洛:35:但係笨大就只出EW版本...:69:而家小弟諗緊買Ew版定等OVA版...如果你係我你會點揀?
純粹討論~~不喜勿插:o
我自己已經已經買咗重炮手然後噴咗EW配色orz
下個目標係沙多洛
我自己已經已經買咗重炮手然後噴咗EW配色orz
下個目標係沙多洛
nok031059 發表於 11-4-2013 10:35 PM

我都有諗過...但係雙龍就無從入手了...:79:其實唔知笨大有冇諗過出ova版呢...:35:
同大大分享下

同大大分享下
BanDaiGX 發表於 11-4-2013 10:51 PM

大大你隻重炮毒到我...:42:
大大你隻重炮毒到我...
mokfung1985 發表於 11-4-2013 11:36 PM

買啦 買啦:75::75::75:
我就一於買齊哂ew同ova果10隻喇:43:
如果忍到最好等埋佢 因應該尼1 ,2 年就出 笨大又可能整D古惑野(e.g 加weapons 改設定)
如果忍唔到 就算數買吧
買啦 買啦
BanDaiGX 發表於 12-4-2013 12:37 AM

好!唔諗咁多!一於十隻:*
我都好中意W系列,有出就买啦!
是咁的,小弟其實係超級鍾意W OVA系列五子的,尤其係重炮&沙多洛但係笨大就只出EW版本...而家小弟諗 ...
mokfung1985 發表於 11-4-2013 10:13 PM

查實唔多明閣下噏乜?...

如果話係漫畫「敗者的榮光」裡頭嘅「初期型」SandRock... 其實同 OVA (EW) 版本嘅所謂「後期型」... 只係顏色上唔同...

想做 OVA (EW) 版嘅SR... 自己油/噴過就得啦... 有咩問題?... 模型嚟嫁喎...

小櫻上
查實唔多明閣下噏乜?...

如果話係漫畫「敗者的榮光」裡頭嘅「初期型」SandRock... 其實 ...
小櫻 發表於 12-4-2013 05:15 PM

Ew版沙多洛冇披肩(當然未必要跟比我,但係最好就有喇)&腳部有部份唔同、重炮主體係差唔多,但係冇小丑半邊面具同枝炮係完全唔同...
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
主體一樣 但武器裝備不同 聽講哪叱高達重會加返背包
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽