Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 舊物新影 勇者系列 勇者特急

雖然我都有買SR,不過始終都係可以合體同大大隻的先係我杯茶:51:

同埋又可發光同發聲...真係正:71:

凱因

勇者之翼

勇者機關車

特急勇者 合體  超能加爾

合體{:1_208:}

謝謝觀看:64:

我都有買之後再版個盒box set (銀色盒),有無另外個兩隻作大合體。:78:
無呀,我得呢隻炸........
無呀,我得呢隻炸........
kingokwww 發表於 15-4-2013 12:19 AM
買埋啦,雖然合體後有d比例怪怪既問題,但感動率x10嫁xd
不過提提,如果買凱撒大帝,千祈唔好買韓版,1號飛機個合體扣質料奇差,一定斷(我斷過兩隻),支炮我果隻港版,不過個身體位有兩塊膠比較薄,我果隻其中一邊斷左,不過唔好過份用力去玩就得
哈哈^_^今晚上網搵搵先,師兄有無相share 下?
呢隻超能加爾 & 彈丸先峰,我都好似係買復刻版

反而凱撒大帝就係當年TVB播到尾段,差不多貨尾才入手

但現在隻超能加爾變了戰損版,斷了左邊耳仔:56:
回復 5# kingokwww

有外地玩家試玩片

終極合體 (超能加爾+凱撒大帝+彈丸先峰)

http://www.youtube.com/watch?v=2SbT86S7WUk
正:@

想買復古列傳ver. 但好像非常貴:44: