Toysdaily 玩具日報

查看: 35830|回復: 87

[玩具報告] Hybrid Grade - Dragon Ball Z 改

第一天響街見到呢個系列, 好失望, 咁既價錢, 出d 連dg1 既水準都無(遲少少再影作比較)仲要500日元一隻, 決定唔買.

不過又想想, 佢呢套但中, 其中3個形態是我以前d蛋無的, 再者百幾蚊, 都係要入.

全定幅, 每一隻都有地台.

先來格古達-超西3, 最大既一隻.

悟空爸爸-超級撒亞人.巴達古.

頭是透明parts

破壞王子-比達, 頭上有m子同埋流血

呢隻官圖睇, 左額頭上的粉紅色傷痕不明顯, 如果明顯d仲靚. (下面係官圖, 可能本身隻野隻肉色上面, 噴左太多粉紅, 攪到隻野d色怪曬)

悟空爸爸-巴達古, 與菲利決戰前樣子

身上有好多傷痕

面, 口, 頭身都有傷痕.

比達, 最普通, 最無咩好講既一隻.

後記: 上色真係好一般, 完全無dg1 既威力, 我見其他hybrid grade one piece 係好靚, 點既呢套出成咁, 好好地一套野出成咁, 自己又係鬧住買, 無法, 呢套原本都想買, 豪俾佢.

我又用佢地個apps 玩影相效果, 用左android 同 ios 機試過都無反應, 永遠都無出現ready字樣, 有無大大成功??!!
Dg01真係經典{:1_203:}

話說個app影d相既質素都好差下咁
點解呢???
有冇師兄知道澳門邊間有入貨?
龍珠扭蛋有得繼續出已經好難得(500yen{:1_229:})
好想入番set
又真係好一般咁呢...........{:1_237:}
都話左笨大成日玩死 D 好系列...............
明明 DG1 DG2 DG3 都出得好好
到去個特別篇就開始變左兩回事...
而家...
我今朝都入左呢set,我用iphone的,請問Ching點樣down個apps?Thx
淨係對巴達克有興趣.............:67:
回復 4# Rickyaz

行利阿姨度有
不知哪裡購入的?
回復 9# believecu

thx~:43:
聽日去睇睇先, 希望有貨:oh:
大大, 你玩到呀, 我玩唔到, 永遠都無Ready 個字彈出來, 唔知咩事?????{:1_206:}

話說個app影d相既質素都好差下咁
點解呢???
玩具Kenny 發表於 14-4-2013 01:20 PM
回復 11# Rickyaz

下午去恆利阿姨度仲見到有一套,希望你入到啦~
右面係當年既$10蛋, 效果上色都好靚.

格古達, 之前既蛋未出過格古達3.

巴古達之前無出過扭蛋, 只有一
回復 12# 馬仔

請問大大點樣先可以down個apps?Thx