Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Hybrid Grade - Dragon Ball Z 改

響down load apps 地方打”hybrid grade”search 之後便可。

回復  馬仔

請問大大點樣先可以down個apps?Thx
believecu 發表於 15-4-2013 12:01 AM
大大, 你玩到呀, 我玩唔到, 永遠都無Ready 個字彈出來, 唔知咩事?????
馬仔 發表於 14/4/2013 10:32 PM

1. 有冇睇教學? 十字位對地台中心~
2. 有冇揀對款式?
3. 試下放近d落地台度~
因為其實係scan個地台D字或lego, 所以.....

對住相一樣玩到~
回復 16# 馬仔

點解我用iPhone search吾到?
:78:
..................................................
知啦, 知啦, 都話鬧住買..............................

等睇你D靚相!!{:1_208:}

..................................................
S20081997 發表於 15-4-2013 02:30 AM
e set 蛋真係可以用不知所謂黎形容,
面相做到容容爛爛
上色又馬虎

真係何得何能賣500yen:72:
好鬼粗糙囉.......................
對於我地呢D龍珠扭蛋情意結的玩家,扭蛋質素反覆,只用有愛就入的心態

呢期我只入掌動(淨係超悟空),我唯有狠心放棄HBG,不過若有超老豆散賣都可能入。

DG那些停出應該係成本高賺唔到錢,呢套HBG若要去到我地心中的質素,我估要定價港幣50元一隻至得。

依家有質素可能係UDM burst.........
總覺得加咗手機連動之後價錢貴咗太多....
不如dl 個免費漫畫相機 app 加effect 過下手癮算:42:
問一下一SET要多少$$$:65:
正~終於玩到la^^
問一下一SET要多少$$$
98729172 發表於 15-4-2013 02:01 PM

二條魚以下
    ………………………………
回復 27# mushroom

是否MK地區???
大大邊到入..?{:1_236:}
回復  mushroom

是否MK地區???
98729172 發表於 15-4-2013 06:03 PM

聽講係………………………………