Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SHF幪超地台被人拿去拍賣了~.\/.

可惡~~:53:~~~~~~~~~~~~~~~~~
有沒有大大買SHF是有地台送的?
見到Y記拍賣都有少部份連地台, 但其他剩地台比人BID到成百蚊一個......SO CRAZY{:1_206:}
香港, 預左失去原意....但有人肯用一百元買一個台, 都証明佢好有愛?
荃灣間野係加80蚊有野送喎, 你覺得係咩呢? 我問佢, 佢答我係塊版....吹到我.....
可惡~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
有沒有大大買SHF是有地台送的?
simpsons 發表於 3-5-2013 11:02 PM

CHECK返POST, 是有的, 由於代理唔係一盒SHF跟一個台, 送完即止, 現在唔係間間店都有台剩, 不過相信TOYC會有, 因為佢地賣建議價
    http://toysdaily.com/discuz/thread-201737-1-1.html
gdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
月份同一樓好似有部份款會連地台
CHECK返POST, 是有的, 由於代理唔係一盒SHF跟一個台, 送完即止, 現在唔係間間店都有台剩, 不過相信TO ...
redfish 發表於 3-5-2013 11:42 PM

可惜要買的早買了~:79:
有咁嘅事? 香港人果然有生意頭腦~~