Toysdaily 玩具日報

樓主: mokfung1985

[分享討論] 煩惱中...MG W系列...

主體一樣 但武器裝備不同 聽講哪叱高達重會加返背包
chsimon 發表於 12-4-2013 09:00 PM

師兄言下之意即係笨大話出??
回復 16# mokfung1985

不肯定 但改得都係為左出模型掛? 或者等下個月中模型Show 睇下有冇消息
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
我都有諗過揀邊SET黎儲.
最后都係會儲OVA .
因為我都係鐘意雙龍,地獄死神,重炮手OVA版多D
大大你隻重炮毒到我...
mokfung1985 發表於 11-4-2013 11:36 PM

買左未?再毒毒你先:61:

買左未?再毒毒你先
BanDaiGX 發表於 14-4-2013 11:04 AM

{:1_221:} 真係好毒...
報告:前日買左Wing zero custom,逐部逐部黎:^
回復 1# mokfung1985

其實吾洗想太多 郁手la !!

回復  mokfung1985

其實吾洗想太多 郁手la !!
justice7473 發表於 14-4-2013 01:25 PM

{:1_223:}沙多洛......重炮.......我比你毒Q死喇...
大大用Mg佩合HG改的嗎?
回復 23# mokfung1985

係丫 都只係改色同加HG 的武器吾係太難 雙龍我總係度空想中吾知點好
我就上年年尾入手左隻MG沙多洛(敗者榮光),下一次諗住MG死神(敗者榮光)/MG艾比安

我都轉左色~~~
現等待小丑半邊面具同孖炮的重炮~~
俾啲師兄不斷放毒, 真係擺持唔住.

話說sandrock 有啲件明明同色都分件分到好細, 估計為左出後期型鋪路.
唔知笨大幾時會出呢? 會唔會review 左原本呢隻個銷路先決定.

以下link 有講機體版本分別:
http://blog.sina.com.tw/schorst/ ... &entryid=592351
回復 1# mokfung1985

C兄..正到嘔呀..雖然自己上色唔係幾好,但又可以買D改件玩下

回復  mokfung1985

C兄..正到嘔呀..雖然自己上色唔係幾好,但又可以買D改件玩下
出錢一丁 發表於 16-4-2013 09:14 PM

我買左喇..........{:1_228:}
俾啲師兄不斷放毒, 真係擺持唔住.

話說sandrock 有啲件明明同色都分件分到好細, 估計為左出 ...
懶人 發表於 16-4-2013 05:41 PM

多謝大大分享:)