Toysdaily 玩具日報

查看: 8474|回復: 21

大家睇過mark7 battle damage,有無人想hottoys改令啲

今日去左銅鑼灣睇mark7 bd個板,覺得太膠了,其實可以做得光身啲,會更加完美,我覺得hottoys做到既,希望有排呢隻既大大,會上佢fb留下言,等佢知道有乜做得唔好,喺大貨度做好啲!!!!
改加推1萬隻好過
頭像被屏蔽
直頭係模型貢款...
隻紅係有珍珠色的膠紅...:53:
同ching睇法有d唔同 Iron Man係電影入面其實唔係好似HT d Iron Man咁反哂光
閃令令只會更"膠" feel
不過純粹係個人意見 :64:

其實好"亞"色
黑心d講句直頭想佢出到有咁樣衰得咁樣衰....炒濃曬班炒家.

講嘢又唔好咁粗,winsortang c兄!!
我眼見之前有啲做得唔好既,佢都有改到
回復 6# whistke

大大你都幾"魚旦論"嘅香港人喎

HAHA.講下啫.不過間中一次半次.其實都未嘗不可.而家炒HOTTOYS,重穩陣過炒股.唔比班PK炒燶一次半次.點得.
叫人做衰就大家都無著數,到時又話無玩具玩!咪又係煩!
俾意見人地,佢聽而去做,對大家都好,佢唔聽咪算,就係咁
玩具係身外物,但係如果你想擁有某件玩具,當然梗係想要一件好既
佢都要人支持先有生意做,咁佢都想知人地點唸佢公司既產物
樓主!你買到咩?
無我們份,我們擔心什麼?改什麼?:42:
我有排,拎到前買券,但係唔覺得隻figure既上色會做咁,所以我咪話有排到既c兄,俾下意見ht囉

但係要讚一讚個場景地臺,真係好正,又夠大,好有心機,希望到時大貨都有一樣水準:71:
我有排,拎到前買券,但係唔覺得隻figure既上色會做咁,所以我咪話有排到既c兄,俾下意見ht囉

但係要讚一 ...
teemo 發表於 9-4-2013 07:42 PM

可能要等南亞人先答到你
改加推1萬隻好過
東方無敵 發表於 9-4-2013 06:47 PM

改加推1萬隻好過 x100
褲會退色.....................不放心