Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: teemo

大家睇過mark7 battle damage,有無人想hottoys改令啲

同ching睇法有d唔同 Iron Man係電影入面其實唔係好似HT d Iron Man咁反哂光
閃令令只會更"膠" feel
不過純 ...
werewolf1995 發表於 9-4-2013 06:53 PM

大戰完一輪又戰損又碰沙石當然會啞色一啲,新淨未用嗰時個光澤其實同HT Iron Man冇戰損差唔多。

如果HT將來不出外星人figure, 呢個地台便是最大賣點.
[img][/img]回復 16# chshting

電影係亞色反光 HT直情"令"身 對比之下灰版質感同呢隻戰損質感更近

但係現場睇呢隻bd mark7既紅色有啲帶白,好似啲模型紅色件未上色既感覺,有啲擔心
但係現場睇呢隻bd mark7既紅色有啲帶白,好似啲模型紅色件未上色既感覺,有啲擔心
teemo 發表於 9-4-2013 09:40 PM

使乜擔心.拿左現貨靚咪玩,唔靚,放番出去大把人爭住要
我係好中意先等成日都等......做得唔正....一定唔開心啦....都唔係$$問題
改到曉飛都冇用,有幾多玩家買得到?